I Give ome Pics..





Imorgon blir det Köpenhamns Zoo.. Härligt med sommar, ännu härligare för plånboken. Me like!!?


Jobb??

Sitter här och funderar över jobb. Jag har jobb som "madakarring" när william börjar på dagis..Men!!!! Jag vill anta en utmaning och jobba någon annanstans, helst ett fabriksarbete med två skift, eller inne på ica maxi, eller på ikea. Vet varken ut eller in, men nästa vecka ska jag söka på riktigt, Jag är trött på att laga mat!!!
Dessutom har jag fortfarande inte fått min lön..igen. Surt!!

Nu har det hänt igen..

Alltså, denna månaden har jag bara jobbat en dag/6 h. Ska det resultera i att jag blir lönlös?? (alltså utan lön?) Skulle jag bara så ha jobbat 1 h skulle jag fan ha lön ändå. Blir så arg!! Jag har gjort precis så som chefen, och lönekontoret sa till mig att göra med mina papper, jag har lämnat personuppgifter och kontonummer två gånger.. Inte ska  jag behöva påminna dem om att även jag jobbar där och ska ha lön! Jobbar Pelle 200 h ska han ha lön, jobbar lisa 1 h ska hon fan också ha lön...PISSRÅTTA!!!

Nog om tråkigheter för i helgen har jag haft så jävla kul!! Vi var hos moren då J varit iväg hela helgen..
BAD,SOL,BAD,SOL,BAD,SOL,BAD,SOL!!


Underbara William. Mammas bästaste!!!




Måste skryta lite om min William, ha,ha..
För det första kan William simma i mormors 1.20 pool med puffar, utan att hålla mamma eller någon annan, hoppa i från kanten utan mammas hjälp
Och för det andra så gick han själv till toaletten, satte sig på pottan och bajsade och kissade. Jag är så otroligt stolt över min älskade william. Nu är det en rolig tid och man får både se och höra nya saker hela tiden. Han kan till och med säga Rune(mamma och lasses vän). Fast han utalar det Nune..



Godnatt mina kära läsare..

Kyddabittar o festival..

Helgen spenderas av mig och william hos min kära mamma. Varför??? Jo för att imorgon ska J ställa ut bilen, o på söndag ska han åka asatidigt till tyskland. Och kanske detta är sista helgen vi kan sova här innan jag börjar jobba. Så det gäller att ta vara på tillfällena. Det är så gemytligt här hemma hos mamma. Jag och william har eget rum och vi kan stänga av oss när vi vill. Men imorgon ska vi med syrran och kidsen till badet, och det ska badas som aldrig förr. William har iallafall badat här hos mamma idag.. Ett litet dopp blev det iallafall..
Innan idag var vi på helsingborgsfestivalen. icke rekomenderat att ta med en liten william, hellre ta med sig polarna och skaka loss. Skämt o sido, han var absolut inget hinder. Han är go min william, han åkte karusell, käkade langos och hann till och med ramla baklänges in i rutschkanan på lekparken innan mamma kom och hämtade oss. Där väntades grillat kött i massor som vanligt, mina föräldrar snålar verkligen inte med grillköttet. William fick i sig 3 stora bitar fläskfile´. By the way har han precis somnat(22.30) efter 1,5 timmes försök till nattning.. Eftersom han bara sovit en vila idag så har han varit skittrött!!!
Så hoppas han sover länge imorgon... LÄNGE!!!!

Vår efterfrågade piratfest kommer äntligen äga rum. Den 30 augusti går den av stapeln, hemma i vår trädgård, vi ska vara utklädda, dricka rom och ha skitkul!! William ska spendera den natten hos mormor.. Och få avnjuta sin andra bjuvsfestival.. Förra året kommer han ju inte ihåg.. så han ska få åka karusell, kolla in karnevalståget och få mysa med mormor.. Älskade barn!!

Home Sweet Home..

Borta bra men hemma bäst.??
Stämmer så jävla bra! Vi har haft det jättemysigt i Karlskrona, några tusenlappar fatigare, 3 par skor rikrae, en asdyr surfhoodie till jimmy rikare, en ölpump rikare.. och ett par kilo rikare.
Denna sommaren har jag svullat, svullat och återigen svullat. Finnarna har poppat up på löpande band. Så nu är det slutsvullat. Inte för att jag ens tänkt banta, jag vill inte liksom ha finnar eller ingen kondition. När S & C kommer hem från sin bröllopsresa så ska vi börja på dans/areobic tillsammans, och det ser jag fram emot väldigt mycket.. S är en underbar vän!!! Hon till och med "plockade" william bajskorvar igår som han la lite här och var. Han är sjuk, skitkass i magen, feber.. stackars kille. Måste ju vara tänderna. Har allt som allt fått i han en liten bägare yoggi idag, men han ska få blåbärssoppa snart!!

Anyway.. lite semesterbilder..




Det var denna semestern..
Om 1½ månad börjar jag jobba, med blandade känslor. Visst, hade vårdnadsbidraget varit på lite mer så hade jag givetvis varit lite mer hade jag stannat hemma ännu längre, men jag har iallafall fått vara hemma nästan 15 månader med william.. och det är jag lycklig för..

Nä, nu kallar solen eller nåt..

Kallekrona A.K.A Karlskrona

Under bar stad.. imorgon drar vi hem. Jag har enbart shoppat ett par skor.. William med, J med. Heja skopunkten..
Köp 3 betala för 2!!!

I am Backfol..

Yes I am.
Och givetvis ska jag fortsätta att ligga till sängs eftersom det är lovat sedan en lång tid tillbaka. William är skitgnällig och mammig, men det hindrar inte mig från att fortfarande vara bakfull. Jag tycker inte det är kul alls, men å andra sidan så festar jag max en gång i halvåret. Så jag förtjänar att ligga på viphyllan idag. Och ikväll vankas det pannkakor. Mums!!!

Så igår var det cider, öl, dans, massor av folk, nattamat, musik och helt underbart kul.
Tack C och S för att jag fick låna eran soffa inatt.. Tack!!

Imorgonkväll drar vi till karlskrona för att besöka J bror och förhoppningsvis ha en semester tillsammans. J har nu haft 4 veckor lång semester och vi har tillsammans inte gjort ett skit alls. Så han har två veckor kvar nu. Och något ska vi fan hitta på tillsammans..
Öööärk. Palla?!

Helvetes jävlar..ursäkta uttrycket..

Bygg på ditt jävla garage!!!

Naglar & Migrän?!

Kan det vara så att jag har lite migrän idag??
Om jag skulle få beskriva det jag har så är det migrän.. Suddigt i ögonen, huvudvärk som söker sig ner i nacken, upp över ögonen, måilligt och svimfärdigt!!
Öörrrkk!
Hoppas det går över till imorgon för jag ska partaja. D ska ha inflyttningsfest, så jag och la familia ska dit, dock åker 2/3 av familjen hem, jag ska svira och leva jävel, sova hos C & S.. Kul!!
Alltså, sova min tredje natt ifrån mitt yrväder william..
Och idag har jag haft en Kiadag!! No william som hänger mig i hasorna, och ingen J heller för den delen. Jag och C har varit i hbg hela dagen och shoppat och fikat! Gött kött!
Inhandlade bröllopskläder till J då han inte vill själv, dock tycker jag det är superskoj.. hittade en röd och svartrandig hoodie till mig med zipp.. och givetvis lösnaglar. Eller "geletippar" eller vad fan det heter. Så nu har jag långa naglar "på riktigt".. tja, de håller väl till imorgon om william får bestämma. Han kommer göra så att jag knäcker dem, men vad gör väl det. Det är ju trots allt bara naglar. Och det finns andra bekymmer och sorgligheter i världen än mina naglar..


Inte fy skam för att vara första gången.. och eventuellt sista!

Igår var syrran med sambo och kids, lasse och robin här och grillade. Mums! Och givetvis bus. Det spelades fotboll i våran trädgård, och barnen röjde på rätt friskt!!! Så imorgon ska jag moppa golvet, det är klibbigt. Här är piggelin droppar överallt efter kidsens glasstund..





*Peace*

Underbara du..

När William blev 1 år knåpade min kära syster ihop ett rim som vi skickade till pappa J.
Det lät såhär..
För ett år sedan hade jag så ont så.
Minns du var vi var då?
På sjukan vi var för att göra ett byte.
En tjock mage mot ett litet knyte.
Vår älskade William snart gjorde entré,
den underbara unge vi snart skulle se.
Puss pappa Jimmy, du är bäst.
Imorgon är det 1 år sedan vårt liv blev en fest!!

Visst är hon duktig min älskade syster..

..

C... Tänker på er. Kram/Kia & William..


Siw Pidder Beda..

..min stora ungdoms idol.
En kär gammal tant som bor i Bjuv, och henne stötte jag på idag. Fast det gör jag för jämnan när jag är där, men då pratar vi inte.
Och det var ju inte bara min idol utan även min kära vän C. Hon hade till och med ett kort på denna tant i sin plånbok eller filofax. Av en händelse hade hon råkat hamna i kanten på ett kort då C fotograferade festivalståget som brukar gå genom bjuvs gator en gång om året.
Japps, där stod hon framför mig, livs levande, lika pittögd som förr, lika rolig och lika pratglad. Javisst, det var massor av frågor och funderingar. Hon berömde min son, hon sa att hon kände igen mig. Och jag var ju V och N Janssons barnbarn, och Rita är min mor. Ja men se ni, det visste hon redan. Så nöp hon tag i Williams kinder och knallade iväg på sina röda stilletklackar.. Vilken underbar kärring..
Så C; nu har jag tagit ett snack med våran Siw Pidder Beda..

Men innan jag stack till Bjuv(mamma skulle bjuda på hennes älskade goda korvgryta med bacon och svamp i..) så var min kära vän C här och fikade, eller vi drack kaffe. Vi har ju iallafall karaktär=)
Korvgrytan satt som den skulle iallafall. Vi hann även med ett besök hemma hos syrran där william och elvira lekte på som bara den, inga ovänner här inte.. De åkte mest rutschkanna och flabbade lite..



Yeah Dude..



Att övervinna en rädsla.


Igår övervann jag en rädsla. Jag var stolt!!
Såhär ligger det till. Förr älskade jag att kolla skräckfilmer även fast jag drömde hemsk. Idag tittar jag inte på skräckfilmer men drömmer hemskt iallafall eftersom jag "tänker" tillbaka på de skräckfilmer jag såg förr.
Men det finns en specifik skräckis med Jessica Biel.. Texas nånting. Kan inte skriva det och vet i sjutton hur det uttalas. Men iallafall,  den stugan där de onda bor ser ju riktigt skabbig ut, ja hela området. Och om man cyklar en bit in i skogen här hemma så ligger den en gård. Boningshuset på en sida, och ladan på en sida. Så man måste cykla emellan det liksom..Och det liger skit överalt, det är smutsigt, det står gamla traktorer, ligger verktyg överallt.. Och den gården påminner fruktansvärt mycket om den i filmen.
Igår cyklade jag förbi där, klockan var runt halv nio på kvällen, själv, med mobilen i handen, jätte snabbt. Jag lyckades, men med andan i halsen var jag verkligen rädd. Men jag vågade.
Jag berättade stolt när jag kom hem, och jag hade nog tur när jag cyklade förbi, för J berättade att annars drar han ett elstängsel rakt över vägen, för att ingen ska ta sig förbi. Scary eller. Så turen var med mig..
Så nu ska jag aldrig mer cykla där själv. Nu väljer jag en annan väg. Kanske cykla runt hagen 75 gånger för att komma ifatt "samma sträcka" som att cykla ute i skogen???

Tjing.. idag ska Lilleman vägas och mätas. Spännande!!!

Wilma Mys och Regn..

Igår hade jag och Wilma egendag.. Vi var på Landskronakarnevalen och gjorde av med massor av pengar. Vi köpte skor till henne, sjal till mig, sockervadd, godis, mat, dricka, åkte karusell och kollade in Sambatåget som dansade sig fram genom gatan som var fullproppad av människor som djur..


Wilma älskade alla dessa härliga kreationer med pärlor och strass, det riktigt glittrade i hennes ögon..

Men ibland kan det vara jobbigt att springa runt på karneval, då måste man sätta sig och sola och äta glass.


Kolla in mina toksnygga brillisar som lillebror köpte till mig när han var i London nyligen..


Supersnyggingen i sin coola strandbil!!

Kvällen i ära tillbringades hemma hos min mobror B och hans fru A. De har nyligen gift sig så det var lite bröllopsfest. God mat, trevligt sällskap och en mega busig William som först slocknade klockan 23 av en massa bus med nästkusinerna M,M,M..



Efter vår natt i Bjuv åkte jag och William till Väla/Ikea. Men vi gick typ inte in på Ikea för där var tokmycket folk. Har folk inget bättre för sig än ränna där i detta fina vädret??
Jag köpte iallafall ett par jeans från VM, peelingkräm, rouge, nagelfil, ögonbrynspenna, neccesär, peelinghandskar. Och jag är mycket nöjd med mitt köp..


So long suckers!!!

Tacksamhet..

Jag är tacksam för..
*Livet
*Kärleken
*Min underbara William
*Williams pappa
*Min familj
*mina vänner
*Att min familj är friska

..Det är så mycket jag är tacksam för. Sitter här lycklig och kär. Kär i allt.

Har precis suttit ich läst en blogg om en mamma som förlorat sin son i cancer..
Så jag är tacksam för livet!!
Jag beundrar denna mammans styrka.. Jag beundrar hela hennes familj..

Älskade William..



Igår var D,C,S här och vi käkade pizza, fyllde poolen, spelade yatzy och drack öl.
Mysig kväll.. Underbara vänner!




William.. You rock my World. Love You!!!

By the way, imorse rullade pengarna in på mitt konto, och jag känner mig hungrig på att sätta sprätt på pengarna, eller iallafall få inhandla ett snyggt klädesplagg.

Imorgon ska jag vara barnledig, utan att städa eller handla. Jag ska mysa på landskronakarnevalen med min älskade wilma. Bara jag och Wilma. Hon ska få ha moster för sig själv, precis som innan småttingarna kom..


Men Va Fan!!

Jag trodde man jobbade för att få lön och klara av att fylla kyl/frys/garderoben/betala räkningar..
Om jag är ny på ett ställe?? Är det inte meningen att människorna eller arbetsgivarna ska visa mig hur saker och ting funderar? Eller ska jag, som jag gjorde, ta för givet att arbetsgivaren/löneansvarig går in i personalliggaren och kollar upp ens arbetade tider? Eller ska jag bara veta att jag ska skriva in mina timmar i en timrapport som ligger i en pärm i baren?
Är det meningen att jag ska veta sånt?
Denna månaden hade vi lixom asmycket räkningar, mina mammadagar minskade jag på eftersom jag skulle jobba.. Också får jag 2000 kronor mindre denna månaden, vilket gör jävligt mycket!!!


kort på kort..

Idag har jag beställt ett nytt visakort, med ett kort på William. Alltså mitt visakort ser inte ut som ett vanligt visakort, utan mitt visakort blir ett visawilliam.. Ha,ha..

Min egna lilla karlsson på taket.

Jag har en egen Karlsson På Taket... and he looks like this.



Är han inte snygg!!!

Kanske lika snygg som sin mor då eller??


Anyway.. Idag har vi varit på Pizzeria Wilma, den som styr och ställer heter ju givetvis Wilma..


Och så här såg hennes pizza ut.. Kanske inte den godaste jag ätit, men iallafall.


Vi hann ju även med fik med C,C,S,A,S,W,E... Frödinge kladdkaka är ju så jävla god!!

Och mössprovning..tyvärr var det inte lika uppskattande för william som för mig.


Men Elvira uppskattade det dessto mer.


Men innan fikan bar det iväg till scraproom i Hbg. Där inhandlade jag lite papper i vintage stil som jag ska rama in imorgon och de ramarna med innehåll ska sitta på väggen i hallen när den är färdig. Blir så läckert så.

Efter fikan så blev det dagens sista tripp hem till moren, där bjöds det på fläskfilegryta med potatis och grönsaker. Jag älskade det!!! Men inte William, han är en mes när det kommer till mat. Men tro inte att han är undernärd för det. Han har nämligen valkar på insidan av knäna. Så charmigt!!

Igår var vi i Malmö. jag hade velat shoppa loss ordentligt i den stora staden, det var mycket som skulle "fixas" så, shoppingen fick typ läggas åt sidan. Dessutom har jag inte fått min lön från mitt jobb. För visso bara för 4 dagar, men det tar hårt på en shoppingsugen mamma.. Eftersom jag "tagit" bort lite mammadagar så kan jag ju säga att jag är luspank just nu. Kommer de inte in på kontot imorgon så har jag jobbat min sista dag där..


Wilma kittlar William så att han kiknar av skratt.

Iallafall ett tag..


Goder natter..


Vart kan jag hitta mer tid??

Ja, vart i helvete tar tiden vägen??
Jag tycker inte att jag hinner med ett endaste dugg.. Äsch.??

Idag när jag kom hem från jobbet så mötte världens underbaraste, goaste william mig, och hemma vankades det hemgjord pizza a´la christian.  Mumsigt värre.. fick trots det bara ner en liten bit, för på jobbet åt jag till lunch: persilje/citron/vitlöks marinerad fläskfile med rostad potatis och parmesanost.
Så jag var ganska mätt, ganska länge, för jag åt ganska mycket!!!

Sol, sol, sol.. Vi vill ha mer sol!!!







Lite sommarbilder.. Och en tripp till helsingör med.

Tudelu!

I medelhavski..

..sardinski simski..apu,apu. Apu,apu.

Idag har vi varit på badet med syrran och kidsen. Väldigt gött.
Dagen avslutades med mera bad i mammas pool på playa del altan.. Och givetvis grillning. Me like a lot!!!

Lillkillen sover äntligen, och förhoppningsvis sover han länge imorgon, men nu blir det inte så eftersom 1:vi sover borta, 2: jag nämnde det!!

Konstigt??!

Köss!

Hur rättvist ska det vara egentligen??

Jo, jag blev irriterad på min sambo/williams pappa.

-Du ska ju vara mer "delaktig" med bygget här ute när william är större och förstår lite mer..
-Men då ska du vara mer delaktig där inne i huset(städ/tvätt/william/mat/disk)
-Varför det??? (går iväg och kan inte fortsätta disskutera....Kass eller?)


Alltså, när jag börjar jobba ska ALLT delas 50/50.. Där med basta. Den som lagar mat tar william efter maten och den som inte lagar mat tar disken efter maten.. Rättvist? Jag tycker det är jävligt rättvist.

Har jag helt fel eller??? Rätta mig då!

RSS 2.0