Ny Trend I Huset?!

I morse bestämde sig william för att sova ända till halv 8..What?? Sa en utvilad morsa när hon kollade på klockan.
Snälla... låt detta vara bestående. Då blir jag lycklig..

 Här kommer en bild på min underbara älskade william.. *älska*

Och påsken var bara lixom som en påsk ska vara antar jag?? Kanske ska engagera mig lite mer när william förstår lite mer.. men denna påsken pallade jag inte!

Vi for till bjuvet i tisdags. var annars??
Gick på familjecentralen, busade, åt, fikade, busade lite till.
Onsdagen visade sig vara tokmycket snö! Så tillsammans med syrran och kidsen bar det av till bjuvs största backe. Och det må ni tro, att det älskade william verkligen. Förrutm att schyssta morsan inte hann fånga honom när han med huvudet först störtdök rakt ner i snön.. ett litet pip och sedan var han glad igen och ville åka ännu mer.. Visst. En stund till blev det, sedan bar det av till syrran för ännu mer lek..

 Det var super att få åka fort med Wilma.

 Och visst var det kallt..

 Men jädrans vad lycklig han var..

Vi bestämde oss för att stanna en natt i "the big city".. för vi åkte till V,A & V.. Där bjöds det på mat och lek.. Skoj!! Men efter mycket stim och stoj var det dags att bege sig till mamma, william var typ astrött och behövde verkligen få sin skönhetssömn. Sagt och gjort. Han somnade som en stock och jag kunde sitta och asböla framför Barnmorskorna på tv2. Så underbart program och jag kommer sitta bänkad varje onsdag klockan 21.

För övrigt så har kusin Wilma lärt sig cykla.. utan stödhjul. *duktiga tjejen*. Tror ni sofi är stolt nu?? Japps, jag med. För jag är ju faktiskt hennes moster!!

 Så nu går det undan..

Måste köpa en gunga att ha i trädgården här hemma för william älskar ju att gunga, leka ute, sitta och pilla på marken och allt man kan göra utomhus.. Kanske därför jag vill ha honom på utedagis?

 Skoj.. men det är wilma som puttar på och hon är ju idolen..

 Sitta ute och få känna på sten.. spännande.

Det badades även i tisdags.. alltså, i mammas badkar. Och alla tre kidsen badade. Vad som saknas är en halkmatta, för både elvira och william åkte runt som gud vet vad..

 Visst är dom söta!!!

Ikväll ska jag och william tillbringa kvällen hos mamma för J ska ut med min "styvpappa", hans bror och min lillebror. De ska tura. Så vi stannar där inatt eftersom jag ska hämta fullegubbarna inatt.
Men nästa helg. Då är det jag som ska ut.. och då ska jag vara full.


Är det de här de kallar vår?

Vad i helvete är detta??
Igår körde jag hem från mamma efter påskmiddagen.. och när vi kom till munka så började det total vräka ner snö, från ingenstans!!
På "vår" väg som leder till ynkeldynga (för er som inte vet.. örkelljunga) så såg jag inte ett otta. Nada. Zero. Noll!!
Väl hemma så var jag duktigt skakis i benen. Vilken tur att William sov i barnstolen brevid mig=)

Och ännu värre.. i morse när william bestämde sig för att vara aspigg klockan halv 6 så var det ännu mer snö ute. Och nog fan snöar det ännu mer nu. Jag som ska ha egentid hela dagen med en vän.. Får ju se om jag kommer dit, men jag skulle ju få skjuts dit och ta tåget hem, för min bil står hos mamma, för hon hämtar oss imorgon. Och om vi kommer till mamma imorgon ska vi åka pulka. För hon har en sådan som är till för bebisar, med ryggstöd.

onsdag blir william 9 månader, och jag har insett att det bara är 3 månader kvar sedan blir han faktiskt 1 år. Var tog det första året vägen med honom lixom??

 Såhär kan man oxå göra med vedkorgen..

 Kan det vara mammas kaffekopp som min blick drar sig till?

 Ja, nu är det vinter!

Så, om jag inte kommer iväg på minegentids dag idag, då ska jag röja i garderoberna på övanvåningen, utan william. Kan ju få egentid där uppe iallafall. NU måste det bli färdigt i sovrummet med, och jag ska spika fast listerna som togs bort när det fogades i sprickorna.. william höll på att bokstavligen slå huvudet på spiken innan. Sånt är otroligt farligt! Egentligen skulle jag gjort det redan i lördagskväll, men hammaren "hittades" aldrig fram. Så odag får jag väl leta upp den.

Jag behöver min egendag idag, hela dagen. Pallar inte egentligen sitta här inne och se på snökaos utanför fönstret.. Shit alltså..

Tjing.

Älskade du..

Min sambo är verkligen mitt allt.. tillsammans med min son.
Vi har stunder då det "brinner i knutarna".. det vill säga, då vi inte kommer överrens om ovesentliga ting. Men han är mitt allt, och jag VET att han gör allt för mig och William. Och det är ett under att han står ut med mitt humör som oftast är som en berg och dalbana. Men Jag älskar honom.. Och jag är evigt tacksam för allt han gör för oss. Han jobbar för att vi ska ha en bra ekonomi, han fixar och donar hemma. Med allt.
Just nu bygger han en helt underbar garderob till oss.. med skjutdörrar, massa hyllor, massa lådor. Han är en händig man. Som jag aldrig kommer släppa..
Vi är en underbar familj på tre. Och den familjen ska bli fyra inom ett par år.. för visst ska William få ett syskon i framtiden.. Men först ska han få ha sin mamma och pappa för sig själv ett par år..

Tjing..

Jimmy.. Jag älskar dig!! Och jag älskar William.. Härligt!

Vår Mini Weekend.

Vi var på minisemester i Jönköping hos M H. Åkte till Elmia, spanade runt och hade skoj.. William flörtade med gamla som unga, herrar som damer, staket som bord.. DEn lilla charmören..

Och såhär trivdes han..  

Men efter en stund såg det ut såhär..  Tröttsamt att gå på mässa.

ch såhär såg det ut på vägen hem..

LOve and respect from us!

K.Ä.R.L.E.K

  Mitt Mirakel..

Hej Och välkommen till min nya blogg.. detta är en blogg om mig och min sons vardag.
Hade en innan, men den är borttagen..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0