Vinden har vänt!

Så känns det ungefär just nu i skivandes stund!
Jag är egentligen en cool 2 barns mor som bara ska komma ur mjukisbyestadiet.. I lav mjukisbyor. Framförallt nu när snittet sitter där jag som mest gillar att mina byxor sitter..
Men, om ett par kilo och om ett par läkedagar till så ska nog jag med kunna återvända till jeansvärlden.
 Igår vart det katastrof att lämna William på dagis. Han var så ledsen och kramade min hls krampaktigt samtidigt som han skrek..
-Jag vill med dig hem mamma!
Ni ska tro att det sved i mitt mammahjärta. Men när jag kom hem ringde jag till dagis och frågade hur det var med honom.. han hade blivit glad på 2 röda. Med andra ord. Så fort jag lämnat byggnaden.
Lilla lilla fisen. Och han blev sååå glad när jag hämtade honom. Vi åkte hem. Gjorde köttsoppa. Och vilade middag i 2 timmar. Alla 3. Herregud. De sammarbetade med mig. Båda två.

Idag bär det av till Bjuv. Vi ska sova där så Jimmy får tid att göra färdigt målningen hemma. Mormor får sin barnbarnsdos. Kusinerna och moster får sin Vincentdoftdos. Och jag kanske skulle kunna få gå och bajsa själv utan en som hänger i hasorna eller en som hänger i tuttarna.

På Söndag är det kalas för svärmor. Hon fyller 60.. Hon är go hon.
Vi får ha med vagnen och placera Vincent i den. Annars får vi en jävulsk natt. För känner jag J syskon rätt så lär de inte kunna hålla fingrarna från Vincent. Och han gillar inte ståhej kan jag lova! Och jag behöver min sömn på nätterna. Vincent med.. och övriga familjen. Men annars gillar jag dem.. alltså syskonen ;)

Känns ju skönt att det kommit pengar in på kontot. Mindre skönt känns det att de försvinner lika fort.. För jag ska nämligen shoppa....

Peace Out!


Livrädd.

Jag är livrädd. Jag har aldrig varit tvåbarnsmamma förr. och imorgon är det jag och barnen till 17.00.
William ska för visso på dagis 8-11. Men hur ska det gå att lämna gullungen där när han inte varit där på 5 veckor. han kommer bli så ledsen. Och tro att jag överger honom då jag och lillebror åker hem.
Älskade William. Men gud vad han behöver få leka med sina vänner på dagis, äta frukost med dem, pyssla med dem.
Vi har ju verkligen gjort massor med honom, men jag kan erkänna att sedan lillebror kom så har det blivit mycket tv. Shame shame mamma och pappa!!!
Men jag har knappt kunnat röra mig. Kanske en lam ursäkt. men denna gången var snittet jobbigare än förra. Jag har drabbats av allt tänkbart man kan drabbas av efter ett snitt.
Så nu hoppas jag att de timmar han är på dagis så ska jag kunna vila upp mig och förberedda lunch och bara vara en bra och snäll mamma som inte ska behöba tjata så mycket..

Tjatar alla mammor?

Godnatt!

Om jag sköter korten snyggt..

..kommer jag få heta Dewens en dag.
Så sa min sambo idag! med andra ord.. Han tänker fria någon dag/om ett par år..
Fast jag hade en bombsäker plan egentligen. Om vi håller ihop till vi är typ 80 så är det inte lönt att seperera för då är vi så jävla bekväma med situationen. Då kan vi lika bra gifta oss då istället..

Stor och Liten är ute på en promenad. Supermini ligger i.. hör och häpma.. sin egen säng och sover och har snart gjort det i 1½ timme. Kom igen då!!!!

Och nu blir det lunch! Köttbullar och pasta!!!

Mums!

Nytt i ordförrådet.

Nya ordet här i hemmet är Fan.
Undra vart han får allt ifrån.
igår på ikea ville han ha den där whiskeyn(äppeldrickan) mamma drack..

J och william är ute och far. Jag ska vila. Sedan ska jag till läkaren. Troligtvis urinvägsinfektion. Som om det skulle vända och bli positivt för mig..

Crap!


Såååå Mycket..

..att skriva om, men så lite tid. Imorgon kanske?
Nu ska jag ge mina mjölkstationer en rejäl tömning.. Sedan ska jag fan sova..

Innan idag höll William Vincent.. Vincent blev lite ledsen och jag sa att William kunde sjunga lite för lillebror.
Jovisst han sjöng!
W-Like to move it move it. Like to move it move it.
(Madagaskar är favvofilmen hemma)


Toppad på Kåvepennin!

Visst började vi på kuren igår.. Och den har gett resultat. Hit och dit. Här och där. Stor aptit och en glad skit!
Lilla hjärtat!
En annan mår väl sådär.. Ont i urinröret?! Ja faktiskt så kan man ha det när de stoppar in en 4mm tjock slang där. Kateter heter det. Jag fick det eftersom jag knappt kunde vicka på tårna efter my way to the hell.. Och hur trevligt skulle det vara att kissa där i sängen och behöva ringa på klockan stup i kvarten?
Och fortfarande mjölkstockning!!
Syrran och Co kommer snart. Det innebär high life. Eller inte? Elvira och Wilma kommer bara vilja mysa med Vincent.. Och William kommer säga
-Dia. Jag hade den. De är min babis!
Ja eller inte det heller.
Egentligen skulle jag ligga och vila nu. Men miniman ville bara tutta hela tiden.. och nappen vi hade från början fungerade inte helt 100. Så jag tog en annan och den gjorde underverk. Så då får man passa på.. Gå på toaletten ifred. Duscha ifred. Borsta tänderna ifred. Lovely!


Öron hit och öron dit!!

Min älskade lilla William.. Mitt yrväder.. Inte nog med en envis förkyldning och jobbig hosta. Det visade sig vara dubbelsidig öroninflamation också. Shit säger jag bara! Så det blir en pencilinkur för yrvädret!!
Tur att han pratar och själv kan meddela om vart han har ont!! Annars kanske det blivit en tripp till akuten inatt istället..

Och Vincent? Han är ett riktigt bajsmonster som bajsar Hela tiden. Kanske inte hela tiden men nästan jämt!!
Imorgon ska jag inte "skälla" i onödan! Snacka om att mina hormoner spelar mig ett spratt..
Egentligen har jag inget vettigt att skriva.. för jag är såå trött! Men J slog precis på en film i sovrummet och vi har ju inte direkt samma filmintresse.. Han bara älskar gamla cowboy/howdy/clintan/60-tals filmer.. Och jag bara avskyr dem.. Jag däremot är en riktig sucker för riktiga brudiga filmer.. Kärlek/romantik.. Rubbet!!

Mjölkstockning??
Ja! Troligtvis har jag det. Googlat som fan och allt stämmer. Aj.Aj.Aj.. Som om det inte räckte med att de var såriga?!
Vetekudden på "tudorna" is the shit. Tack syrran!!

Förresten kommer de hit och snusar bebis imorgon. Och William ska få leka med Wilma och Elvira..
Han vill leka.leka... Undra vem som saknar dagis mest.. Mamma eller William!!

Nä nu ska vetekudden vila på "tudorna". Ögonen stirra på tv:n och röven släppa väder!!


En sockerbagare..

Idag har jag och william bakat en supergod och superfin sockerkaka. Han är en stjärna i köket den grabben.. Måste han fått från sin mamma ju!!
Natten "flöt" på ganska bra.. Vincent sov. mig.. William i sin säng, dock hostig som fan. Läxa inte upp mig nu om hur fel och sånt det är. Fukade med William och han sover i egen säng på eget rum och har gjot det sedan han var sju månader!!
Och kom inte med en kommentar om sexlivet heller.. För man är ju trött och sliten ju..
Prinsarna sover.. Efter det blir det vårdcentralen med William. Troligtvis öroninflamation. Och det kunde ju inte hålla sig borta. Nä då!
Vi vill ha besök!!!!
När första barnet kommer stormar alla ens hem och tror att bebis är värsta vandringspokalen, men när andra bebisen kommer..ja då dyker det inte upp en käft. Ha,ha.. Ett par dagar för att presentera tillsottet för förtrödne storebror funkar, men nu har det liksom varit!
Och vill vara sociala och roliga eftersom vi helst inte tar oss jättelångt nu eftersom jag legat under kniven och William är kass.

Ikväll blir det iallafall mys för hela slanten. Kanske till och med slänger in en bild eller två.
Och kattsingen vilket dåligt minne man kan ha!! Jag minns inte att "tudorna" var så här enorma när jag ammade william.. och inte såhär ömma för den delen heller..

Och till sist..Mr.D.. Get A Life!!


There´s A new "Boppowhitch" in the town!

När William var liten fick han heta "boppowhitch". För han ville hänga där mest hela tiden. Tröttsamt? Ja Jag vet!
Och nu har det anlänt en precis nästan liakadan.
Ända skillnaden är att han vill hänga där nattetid då jag vill/behöver sova. Inatt? somnade jag 05.30 och sov ända? tills 08.30. Wohoo.
William den lille fisen sov i min säng. Hostig och hängig. Brevid pappa J. Jag och Vincent hamnade nere på den iskalla soffan.. Well well Det rättar kanske till sig när de flyttar hemifrån eller börjar träffa brudar.
Idag har vi fått lite mer gjort än igår. Jag har till och med gråtit en skvätt så här på kvällskvisten.. mest för att jag änner mig "otillräcklig" för william. Och tjatig!! Kanske även det är övergående??
Slängt in en masin tvätt och lekt. Varit på McDonalds och Biltema. Det är grejer det med två kids..
Vincent är ju hur go som helst. Sover hela dagen lång. Öppnar ögonen framåt kvällen när det är dags att sova. Skiter ett par tre gånger om dagen. Och grymtar som en gris..
Tänk att jag fått äran att vara mamma till två mini jimmys!!
Åhh herregud vad jag ska sova nu!!


On the Road again!

Heter det så??
Äntligen efter många om och men har william blivit STOREBROR!!! Och givetvis lyckas han ha en av sina sämre dagar just idag.. då mamma och lillebror kommer hem. Förkyld, febrig, hostig!! Kass komnination!
Och inte nog med det är mamma assnittad och får inte lyfta ett skit!
Kul.Kul.Kul.
För övrigt kommer det vara en stor omställning att vara tvåbarnsmamma. Hoppas på det bästa och ta dagen som den kommer. Puh!!! Svett!! Stön!!

Jag är iallafall hemma efter en svinigt/jobbig/svår/icke komplikationsfri förlossning!!
Än en gång blev det akut kejsarsnitt.. Och blir det fler barn i framtiden(skulle inte tro det) så blir det planerat kejsarsnitt..tacka fan för det!
Jag lovar jag prövade allt. Till och med "knark".. Eftersom ryggmärgsbedövningen inte hjälpte speciellt möe så låg jag och skrek utav helvete när de la snittet/grävde och benade ur!
De drogade mig snabbt, kallade in 3? barnläkare in case of.. alltså barnläkarna var inte för min skull, givetvis var de för Vincents skull de var där..
Under tiden allt de här hände så hade jag ingen kontroll. Jag berättade allt möjligt för läkarna om Jimmy och mina fisar! jag slet ut droppen och fäktades så de fick binda fast mina armar. jag blev arg för att Jimmy inte berättat att han har en jour telefon(vilket han då inte har). Och jag minns ingenting!! Verkligen inget. Skrämmande som bara den!
Hur som helst så fick Vincent se dagens ljus den 11/1.. På beräknad dag och allt!
Nä.. nu ska jag söva en sjuk son samtidigt som jag tar igen all datatid jag missat!!

RSS 2.0