Mice & Majs.

Det heter Williams två råttor som vi köpt till honom på ikea. Jag hjälpte honom på traven lite med namnen.
För annars hade båda rättorna kallats Kaj. Precis som alla andra djur och dockor heter här hemma. Farfar heter ju Kaj. Och William har en förkärlek för det namnet!

Egentligen har jag ingt vettigt att skriva. Det händer liksom inget vettigt i mitt liv nu. Allt bara strular.. Eller ja FK strular. De gjorde fel när de beräknade min årsinkomst. Allt är en soppa och jag mår kass för det. De har erkännt sitt fel, men måste begära en omprövning ändå. Och jag har fortfarande räkningar som ska betalas.. Konstigt att 5 handläggare säger att min SGI inte ska beröras när jag går ner i tjänst inom 6 månader till beräknad förlossning. Och när pappret dimper ner så har den ändå berörts. Jag blir galen.. Det innebär att jag förlorar 4000 kronor i månaden. Och det är sååå spännande! Åhh. Galen.

Frulle.. Sedan dagis!!


He´s such a Drama Queen!!

Jag känner mig som en värdelös mamma till William nu när jag är gravid. Jag har så jävla dåligt samvete hela tiden för att jag inte har samma ork och kämparglöd som innan jag blev gravid. Jag tycker så synd om honom även om jag försöker hitta på massor med honom. Vi leker med tåg/bilar/lera. Vi målar i målarböcker/med målarfärg. Vi bakar. Vi är ute. Vi åker iväg. Vi tittar på film. Vi läser böcker.
Ändå känner jag mig så otillräcklig för honom. Han är en rastlös själ precis som både mig och J. Och det dåliga samvetet äter upp mig innifrån när jag ser att han (eller jag tror mig se ) är understimulerad. Okej. Fallet kanske inte alls är så. Men mina hormoner spökar och denna graviditeten är så jobbig med alla krämpor och besvär.
Men han vet exakt hur han ska göra för att trycka på mina ömma punkter.
Men jag älskar honom ända bortom stjärnorna och tillbaka. Han är mitt hjärta.

Fast idag var han en riktig Drama Queen. Jag hade efter många om och men fått ut honom i trädgården trots regn och rusk. Jag tycker att frisk luft ska man få varje dag.
Grannen skulle gå en runda med hunden och jag tyckte det var perfekt att följa med eftersom han ändå bara vile sitta i vagnen..
Så in med dagens lunch i ugnen. Fiskgratäng, låg värme.
Vi gick. Vi kom tillbaka. Och fiskgratängen var inte klar när vi stegade in genom dörren.
Hujeda mig vilken fasett killen har. Han skrek sig röd och tårarna sprutade. Men han kunde ju inte få någon fiskgratäng för den var ju inte klar.
-Ja ha gickgakäng!!! Ja ha gickgakäng!!
Så hördes det till maten stod på bordet. Då säger han..
-Jag ente lessen me mamma.

Ja. Man smälter.Och inte nog med det har han börjat med en ny sak här hemma.. När han blir ledsen över något så kommer han fram till en och ber en trösta honom. Gulligt. Ja. Fjäskigt. Ja!!



Bebismage. V.33. 32+6.


Holas Melonas!

Faktiskt så känns det som om jag har en melon mellan benen. Ingen galamelon, ingen honungsmelon.. Utan en hel jävla vattenmelon!!
Och det känns ju inte OK precis.

William var sur imorse när han för femhundrade gången kollade på Monsters.VS.Aliens.
Han sa jätte super surt - Mamma! Jag vill ha en lillebror!!

Och vad säger man som mamma då? Jag sa ju att givetvis ska han få det. Jag ser liksom inga kulor eller snoppar på ultraljudet. Men å andra sidan ser jag ingen snippa heller.

Idag besökte vi banmusset i Ängelholm. Jag rekomenderar det. Man kan till och med leka där. Synd bara att mitt tålamod är noll nu. Fast William ville inte stanna så länge. Han var rädd som tusan och sa hela tiden att han ville ut. Undra vad som skrämde honom så mycket?

J målar där uppe. Tror jag? Om han inte fastnade framför ett spel på datorn.
Iallafall blir det snyggt som tusan där uppe. Med ny säng, nya säng bord och lila väggar!! Bara platt tv:n som ska dit med;)
Märks det att jag bestämmer här hemma? Ja det gör jag!

Nu ska jag peta på min bebis som envisas med att hicka!!


Foxy Martina!!

Vart tog mina bilder vägen som var uppe på min header eller vad fan det heter??
Måste lära mig sånt med ju!!
Tänkte ändå starta en ny blogg som stirrig tvåbarnmamma. Kanske skulle försörja mig på min blogg?
För inte fan blir man rik av att FK strular!!

Idag är det riktigt sugigt att tänka framåt. Inte ens en trisslott ville att jag skulle vinna.

Hasta La Vista Baby!! Go Arnold!!


Då är det på riktigt nu då?

Nu är jag ledig på riktigt! Känns så skönt. Förstår verkligen inte varför jag velade med min HP. Tänk då hade jag stått på jobb och slavat idag! Nä.. för idag ska jag fortsätta tvätta bebiskläder. Två maskiner har redan gått. Minns knappt att William hade alla dessa minikläder!
Sedan fortsätter projekt sovrum..

Förvärkarna har lagt sig lite. Tur är det ju. För inte fan är det skönt. Undra då hur det ska kännas att föda?? Alltså jag har ju fött barn innan, men det blev ju kejsarsnitt.
Kejsarsnitt? Undra varför det heter så. Är det en kejsare som dyker upp eller?

So Long Suckers!!


En ny layout!! Help me!!

Jag behöver hjälp med en ny layout! Någon som känner sig uppmanad?? Eftersom jag har huvudet på sne när det gäller datorer..

Denna helgen har varit lång. Eller igår var lång. Jag hade förvärkar mestadelen av dagen. Och det var så jävla jobbigt!!

So Long Suckers!


Det här med influensan..

Pratade med en dagis förälder som jobbar i Norge vid hämntningen idag. Han jobbar i Norge, och mer än hälften av personalstyrkan på hans jobb ligger i svininfluensan. Hans systers man ligger med konstgjord lunga i Lund. Imorgon ska jag boka tid för vår andra vaccination. Sedan är det besöksförbud här hemma.. eller inga snoriga människor eller sjuka människor. Och den som ska besöka oss trots att de är friska ska sprita sina händer. Ja, jag vet jag är nojjig! Men min HP gick igenom. Och krävs det att jag ska hålla william hemma tills bebis är här och en stund efter det så gör jag det.

Ingen ska bli sjuk här inte!!!!


Sjukligt skraj!

Jag erkänner! Jag är så jävla rädd för den här svininfluensan. Jag är rädd för att nära och kära ska bli sjuka. Ja, jag är livrädd. Och vart man än vrider och vänder huvudet så läser man eller hör något. Inte konstigt man blir rädd.

Åhh. Jävla skit!!!


RSS 2.0