And Of We Go!

Semester, semester!!
Jag ska sola, bada, äta gott, umgås och njuta som fan!
Till alla er här hemma.
So Long Suckers!!!
Jag är så jävla värd denna semestern.
Jag, min familj.. och min stora feta rumpa!
Och den kommer garanterat vara fetare när vi kommer hem!

Klockan står på ringning.... 02.30.

Skärp mig liksom.

Dålig uppdatering här. Men det har varit så mycket nu!.. Men efter Cypern blir det en ny blogg tänkte jag. Eller iallafall ny design!

Åhh. Jag vill sova!

Vilken helg!!

Jag är slut. Finisch. Finito!!
mamma hade 55 års-fest i går. Jag har varit hos mamma sedan i onsdagskväll för att hjälpa till med allt arbete som krävs för en fest med 54 personer.
Men det vart bra allt, eller bättre än bra. God mat och trevligt sällskap trots att jag och syrran mest sprang runt och fixade för att mamma skulle slippa. 
Snart Cypern. En välbehövlig paus från livet här hemma tycker hela familjen.

Mest jag tror jag.. Jag mår som en kratta. Jag har en foglossning som heter duga. Och önskar att den ska försvinna precis just nu.
Och den märks väldigt när jag jobbar. Jag har förvisso bra arbetsskor, men jag står på cement/klinkersgolv hela tiden. 
Och jag försöker stå med båda benen jämnt och allt man ska göra för att unvika diverse krämpor.

Var med syrran på Väla innan. Vi vart barnfria båda två. Vilken dröm. Inhandlade ett par jättehäftiga twistedjeans till William och en ny tröja. Present till Wilma och ett par mammabyxor till mig i mjukismaterial.
När jag stod där inne i provrummet stannade tiden liksom. Jag klappade ömt min mage och njöt. Jag har inte hunnit tänka eller känna efter denna graviditeten. Tiden bara rusar iväg och jag har fullt upp med william.
Tänk att halva tiden redan gått.
Tänkte starta en ny blogg i samband med nästa bebis. hela familjen ska vara involverade i den. Och det ska uppdateras både mer och roligare saker än i denna trista bloggen. just nu har jag ingen ork!!

Ska bara gnälla lite!!

Idag är ingen bra dag.. eller det har det inte varit på ett par dagar! Jimmy är iväg.. och har varit iväg många kvällar/helger och "fixat" med sin tönt bil. Visst jag sa att det var ok.. men inte fan sa jag att det är ok att komma hem 3 på natten, upp 6 och jobba.. Jag och william då??
Blir så arg på mig själv att jag "godkände" att han skulle få meka. Visst, det är han stora intresse. men han skulle väl kunna dela uipp det under året istället för att köra stenhårt 3 veckor.. dag och natt. Och helt plötsligt står jag där med en trotsig 2 åring och ett hem som håller på att förfalla...
Åhh my gad!!!!
Jag längtar till jag ska på spa. Då ska han få betala dyrt för jag ska ta de dyraste behandlingarna jag kan hitta!
Jag längtar efter en sovmorgon med.
jag längtar efter min bebis och williams syskon med. För jag vet att jag har halva tiden kvar, men pröva du att ha åderbråck mellan benen.. då skulle du inte heller vilja vara gravid längre.

Åhh. Färdiggnällt för idag!

Sommarbilder!!






Amen.. Vad kass!

Jag är verkligen skitkass på att lägga in bilder. Och tänker inte lägga in några bilder nu heller. För jag pallar inte. Min super ultra jättebra kamera ligger där uppe, och att springa i trappor gör jag gärna inte helt sådär eftersom jag och mina fogar inte är bästa vänner just nu.
Så no pictures.
Har precis nattat William.. Vilka ursäkter han har för att slippa sova. Han ska bajsa, han ska kissa, han ska dricka, han ska kela.. ja ALLT!
Jag brukar ligga hos honom och mysa en kvart innan jag går ut från rummet. Då pratar vi om dagen som varit och lite om morgondagen, det ska klias på ryggen, håret och magen.Eller jag pratar och han flamsar, vilket han gjorde idag.
Han kastade sig på min mage.. varpå jag säger
-William, ta det försiktigt med mammas mage. Bebisen kan bli ledsen.
William sätter sig upp, tar ut nappen och säger..
-Mamma, då bebisen gör. Määää,määä!

Alldeles riktigt!!

Nu ska jag äta mina popcorn och kolla på Lipstick Jungle. Min favvoserie!!




RSS 2.0