Working hard!

Imorgon ska jag jobba, oavsett hosta eller ej..
Och inatt ska jag få sova. Jag får i princip själv välja när jag ska börja imorgon. Jag väljer 06.30 för då slutar jag redan 13.30 vilket resulterar att jag har massor av kvalitetstid med min älskade William. Imorgon ska vi leka. Kanske till och med baka?!
Idag har jag varit så jävla arg och irriterad. Vet inte varför egentligen.. eller jo. Kanske.. Just nu ser inte våran ekonomi så ljus ut. Jag vet givetvis att det blir bättre, men just nu känns det kass!
Skitsamma, bättre tider väntas, och den som väntar på något gott väntar inte för länge heter det väl??
Sitter och gluttar på Idol, halvsover, hostar ihjäl mig, surfar och snusar!!! Mmmm.

Piss out!


Fortfarande jävligt arg!!

Imorse vaknade jag lika förkyld, lika febrig och så jävla snurrig i huvudet.
Vem var det som fick gå upp och fixa William och köra honom till dagis???
Jo JAG!!

Kommentaren:
-Men detta är min enda sovmorgon på hela veckan eftersom du jobbar helg.

Alltså ni får ursäkta om jag blir så arg och ledsen.. Jag har inga problem att ta hand om min son, inga problem alls. Men låt mig få vara sjuk.
Jag tror jag curlat min sambo way to long. Och jag har sagt till honom att det är slutcurlat.. Tror inte han riktigt har accepterat det än.. Men no more curling!!!!

Tur att han är min prins iallafall..

Ja, jag är en bitterfitta!!

När är det min tur??

Alltså.. jag är hemma för att jag är sjuk som jag nämnde i tidigare inlägg.
Sambon kommer hem från jobb och säger...
-Åhh, jag har sån jävla huvudvärk och måste typ lägga mig på soffan.
Jag:
-Mmmm(poängterar att jag har 39 graders feber, har william och behöver vila, står och lagar mat och en liten william hänger mig i benen)

-Åhh, min mage är alldeles suggig, måste vara något jag ätit! Trist att jag ska må såhär.. (tänker efter) Eller att någon av oss ska må såhär.
Jag:
-Mmmm..

Men herregud, sluta självömka! Jag blir skitirriterad, för jag gnäller inte när jag är sjuk. Har man en gång sagt att man har ont i huvudet så vet jag det även om man säger det 7:e gången med. Får man inte vara dålig här hemma utan att någon annan ska vara sämre.. Åhh.. Jag är skitarg. Kanske en skitsak i mångas öron, men åhh..

Skitsamma nu..

Jävlahelvetstsskitmögfan!!

Mässa, mässa, mässa..

Igår var jag på scrapmässa på sjöcrona. Mycket givande.. och jag fick så mycket nya ideer. Bland annat till årets julkort som jag redan igår började producera. Och överlycklig var jag eftersom min kära sambo gav mig "en tidig julklapp", en quickutztång.. Det kallar jag kärlek.
Mådde som en prinsessa igår när jag la mig och vaknade halv 2 inatt och mådde inte alls som en prinsessa, näsan var täppt, jag var frusen och hade feber. Mår dock lite bättre idag, men inte hundra. Är hemma från jobb idag och ska vara hemma imorgon med. Sedan jobbar jag fem dagar i rad.
Doch är inte J lika förtjust att jag jobbar hela helgen
-Du hade väl inte behövt säga ja tillbåda dagarna?
Men i service köken så är det så helt enkelt. Jag förbereder för lördag och söndag och därför måste även jag vara där och fixa maten..
Men jag hade ju kunnat säga nej med, men då hade vi förlorat alldeles för mycket på det..

What ever. Finns värre saker i världen än att inte få bygga garage eller att få slappa eller att få festa, eller vad som. Jag ska iallafall jobba.

William vill också renovera hallen..
Nya gömstället, gärna med stängd dörr..
Lördags mys hos syrran och kidsen.


Nä, nu ska sjuklingen vila, sen ska jag hämta fisen på dagis..

Innestående..

Fattar ni vad kul det är med en månads innestående lön??
Jag tycker inte alls att det är kul och har ingen aning om hur jag ska överleva denna månaden. Mammapengen suger ju!!
Kass!!!
Tur iallafall att jag har tak över huvudet.. och en bil som drar asmycket bensin. 5000 i bensinräkning. Inte heller så kul..
Ha,ha.. bättre tider väntas.
Och vet ni, då ska jag handla både det ena och det andra. Typ nya jeans, nya stövlar, ny jacka..

Pissa på katten..

Jag kan också beat box!!
Idag var jag på det "ökända ryska fängelset", och döm av min förvåning att det var ok. Ordinarie personal var inne och jobbade och jag kände mig någerlunda trygg, men fortfarande vill jag vara på en skola. Vilket jag egentligen inte riktigt kan bestämma själv. Jag ska prata med min chef imorgon, och om det är så att jag bara ska ha detta vikariatet tills årsskiftet för att sedan få vara på en skola eller förskola kan jag tänka mig att ta tjänsten, men jag tänker inte förbli kvar i på ett servisboende. Där med basta.
Igår var jag på scrapkväll.. därmed egentid.
Och hoppsan vad jag saknat detta. Tills nästa gång ska jag ha med fotografier på william som jag kan använda mig av..
Och på aöndag är det scrapmässa och gissa om jag ska dit med min stora tomma plånbok. Yes.. så jag ska bara handla lite.

Jag har två sjuklingar här hemma, den ena är sämre i magen än den andra. Men där finns bara en som gnäller massvis. Och det är inte den lilla.
Jag ringde hem efter jobbet eftersom hemmet hade ringt mig..
Det lät såhär..
-Åhh när kommer du hem, jag mår skitkass och W är så pipig. Jag kan inte ens sätta ner honom och han ville inte ha sin mat och jag fick typ äta min mat kall.
Japps, så är det. Jag har varit hema med W i 13 månader och jag kan räkna mina varma måltider på en hand. Och jag har mått jävligt kass när jag har varit själv med W. Bit ihop helt enkelt. Thats the shit!!
Krya på er älsklingar. I love You!!

Drömmar..

..dock ej kakor utan mardrömmar..
Igår natt vaknade jag av att jag grät floder. I drömmen var det så att min mamma hade blivit blind. Det var så verkligt och hemskt. Och jag mår så kass när jag tänker på det. Inatt var det dags igen. Vaknade av att jag grät floder och kallsvettades. I drömmen hade E fått cancer och gick bort ganska snabbt, och det är så att jag måste berätta mina drömmar när de är så hemska..
Usch, jag hatar mardrömmar.
Nu är William på dagis och de har inte ringt från jobbet än. Så det är planerat att han ska vara där 8-16 för första gången, och jag har så dåligt samvete för att de inte ringt än, jag vill ju inte att han ska vara där heldag när jag är hemma, men troligtvis ska jag ju jobba helg och då är detta min lediga dag. Men eftersom det gick så trögt med inskolningen och vi bestämt denna veckan sedan länge så vill jag inte avbryta det. Så ringer de inte så ska jag vara effektiv som in i. Fixa iordning hallen här hemma. Måla den..

på återseende.

Just another sunday.

Som jag tidigare har skrivit så har jag börjat jobba. Än så länge går jag bara på vik lite här och var. Och jag trivs med att jobba, men att inte veta var jag ska vara från dag till dag kan vara lite jobbigt, och lika jobbigt är det med tiderna för att det blir lite krångligt med dagisschemat.
Men det blir ju bättre..
Iallafall var jag på ett ställe i fredags, och jag har fått frågan om jag vill ta ett vik där på 50%, och vara på andra ställen resterande 50%. Låter kanske toppen i andras öron, men inte i mina. Detta stället var ju inte riktigt som jag tänkt mig. Det var skitstort, skitigt, taskig personal, jag förstod inte vad en enda sa för den ena pratade sämre svenska än den andra( för att ingen ska tro någont; nej jag är inte rasist, men det underlättar om jag slipper säga VAA? 79 gånger under loppet av en minut.
För mig kändes det som att komma in i ett ryskt fängelsekök där det var sura kärringar som stod med uppkavlade byxben med håriga ben, nätskydd över håret och luktade svett. Jag vill inte jobba så. Och dessutom fick jag enbart stå i disken hela dagen. Hallå liksom, jag är typ den enda i kommunen som har en sån fin kockutbildning som jag har. Jag kan laga mat!!!!
Kanske fel att tacka nej???
Vilke dilemma, det är ju ett jobb iallafall, men jag måste ju trivas med.

Nåväl, helgen har passerat med en lunkande fart och hela familjen är förkylda. Speciellt William, och sedan vet ni ju alla att män är ju dödssjuka(läs;mannen i huset) när det är förkyldning på gång. Ni vet, pust,stön,tyck synd om mig!!!
Ja men vila då istället för att fara och flänga.
Idag var vi hos W,L,D och fikade. Mysigt. Det är alltid lika trevligt att komma hem till dem i deras mysiga hus. Ombonat och härligt. Och det ligger i skogen..
Sedan nu ikväll var mamma och lasse här och hälsade på. Och william busade på trots förkyldning..
Heej, här är jag i mina nya ekologiska kläder..



Imorgon är det dagis och jobb. Sedan är det egentid för mig. Scraaping i bjuv.

Trött, tröttare, tröttast

En veckas semester. Give me!!
Jag är nämligen skittrött. Jag vill sova en hel nattt utan avbrott. Inte laga mat, inte städa, inte tvätta.
Semester, semester, semester!!!
Jag är sjukligt trött.

Kors i taket!!

Igår när jag var å väg till jobb bestämde jag mig för att ringa tilldagis efter lunch och höra hur det gick med den matvägrande William. Tro det eller ej, han hade minsann ätit en halv portion mousakka. Tror ni jag blev glad eller? Överlycklig!!
Nu vet vi ju att det iallafall går framåt. Och på måndag ökar vi tiden till 8-14. Sedan veckan efter blir det ful tid. Vilket härligt dagis han hamnat på och vilka härligt goa fröknar han har! Där kommer han garanterat att trivas resten av sin dagisvistelse. Ja, det blir ju förstås tills han börjar skolan!

Vi har från och med igår infört fredagsmys i huset, då william verkligen ska få känna att nu är det helg. Nu ska vi koppla av. Så varje fredag blir det extra god mat och ostbågar och merdricka. Och att få vara vaken en längre stund än annars!!
Mysfaktor 100, absolut. Det tyckte nog William med.
Och det såg ut såhär!!


Ska snart till väla med familjen och inhandla lit höstkläder till william. Har hittat nya asfräcka retrokläder. Och en flanellpyjamas till honom med för här hemma är det skitkallt! Vi hade 4 grader där ute imorse..

det går framåt..

Alltså med dagis.. Grejen är den att vi har haft en skitjobbig inskolning med william. För det första har han börjat gråta vartenda gång vi har parkerat bilen på parkeringen, för det andra så har han brytit ihop när vi lämnat honom, för det tredje har han matvägrat hela dagen på dagis(det gör han fortfarande), för det fjärde så har han bara velat sitta i sin vagn med napp o hund och titta på de andra barnen.
Men, men, men idag lekte han med de andra barnen, var med på sångstunden, gungade.. men åt tyvärr inte. Han äter som ett djur när han kommer hem och sedan vill han inte äta mer på hela dagen/kvällen merän välling på kvällen. Lilla gubben. Hoppas det går ännu bättre. Imorgon ska jag lämna honom för jag börjar inte förrens 12. Och slutar runt fem.


Jag trivs med mitt nya jobb. Och mina kolleger trivs nog med mig med=). Mest gfamla tanter som tjatrar, så det passar mig utmärkt. Och chefen vill göra mig till en eftertraktad vikarie innan jag ska inta min riktiga position..Än så länge går jag mest som vikarie och brevid, men imorgön har jag ett stort uppdrag som en vanlig mattant inte brukar göra. Jag ska typ förberedda inför en tillställning i helgen och så ska jag köra bil!! Låter spännande!!


Hardworking Mom..
Och jag är fortfarande jävligt nöjd med min lön!

Piss out.


Idag hände det..

..som inte fick hända.
I snart  1 halvår har jag tjatat om grind i trappen, både uppe och nere. Först kom den där uppe och givetvis var jag glad för det. Och idag kom den där nere.. Men det var efter det att William trillat ner från halva trappan, slagit i kinden och fått ett jättefult blåmärke, blivit tokchockad och gråtit.
Åhh, jag blir så arg och ledsen och besviken över att det ska ta så lånt tid. Jovisst, det kanske var billigare att bygga en grind själv än att köpa en. Förvisso tog det 100 kronor från oss, 30 mil tur och retur och typ 70 liter bensin från vår mack. Så NÄÄÄÄ.. det var fan inte billigare!!
Stackars min gullunge. Så just nu mår jag skitkass, för jag känner mig som världens sämsta mamma. Hade jag tjatat mer, och inte gett mig angående grinden tidigare så hade det aldrig hänt. Skittolle!!


Älskade Underbara..




Idag har jag börjat jobba.. och lönen..hmm, ja jag är riktigt nöjd!!

Adiod Amigos!!

The Real World.

The Real World för mig innebär:
*Frukost på samma tider varje morgon.
*Nattning på exakt samma sätt och exakt samma tider varje dag.
*Klockan ringer exakt samma tid varje vardag.
*Massa pengar på lönekontot varje månad den 25:e.
*Snälla barn alltid.
*Jättebilliga bensin räkningar alltid.
*Alltid jättefullt med smarrigheter i kyl och frys..

Nja, lite av vad jag vill..

Iallafall så hade vi piratfest här hemma i helgen.. och det var störtkul.. Så igen..litebilder.




Sist men inte minst. Min egen lilla pirat.
Min lilla pirat so börjat inskolningen på dagis.. Och det går bra.. så om en vecka börjar han på riktigt..

RSS 2.0