Jag har bestämt mig..

..att hålla William hemma hela julveckan och nyårsveckan. Det är för visso ett jädra pussel att lägga för att ordna barnvakt hit och dit. Men allt för att William ska slippa känna sig övergiven. Inte för att dagispersonalen struntar i onom utan för att varken jag eller William vet vilka dagisfröknarna är. Det är nog bäst så tycker jag.

Känns som om det var hundra år sedan jag skrev här..
Idag har jag varit på Väla med syrran och William och bränt en del pengar. Inhandlade lite kläder till W, julklappar.. och kläder till mig!!
Jag har en fullspäckad vecka framför mig med.. hujeda mig. Hur ska jag hinna??
Det ska scrappas, träna, personalfest, glöggkväll, storstädning, julklappsinslagning, meckas i hemmet och diverse.. men man är ju en supermamma så nog allt ska jag hinna..

Uppdaterar mer om mitt intressanta liv imorgon.

Bye the way.. William åkte på öroninflamation igen. Har säkert redan skrivit det men eftersom jag har minne som en guldfisk så skriver jag det igen. Jag kände igen skriket på natten och J fick vara hemma med honom, för jag kan icke vara hemma mer..

So long.. min säng kallar, men först en dusch!

Helt ensam..

William är det enda barnet från hans dagis som kommer vara på dagis julveckan och nyårsveckan.
Dessutom kommer ingen av den ordinarie personal att vara inne, och inte heller kommer de vara på det ordinarie dagiset. Det fick jag reda på idag, och paniken steg inom mig. Jag kan inte lämna honom på ett främmande dagis med främmande personal och främmande kompisar. Mitt hjärta skulle brista. Så imorgon ska jag försöka övertala min chef att få ta ut föräldraledigt ca två dagar och de andra dagarna ska mamma/syrran ha honom. Och J ska vara pappaledig två dagar.
Mitt lilla hjärta inte skulle jag lämna dig där helt ensam.

Älskade Du.

Tjejmaffian.

I fredags hade vi tjejmiddag. Underbara Tjejmaffia.
Synd att kvällen gick så otroligt fort. Jag hade önskat att tiden bara kunde stanna upp just då.
Så härligt! Vi har alltid så mycket att prata om. Och det är massa skratt hela tiden..

Och jag är överlycklig!! Julen här hemma är inställd. Väggen i vardagsrummet är halv om halvt uppe, och det är gött som fan.
Lite tjat lönar sig alltid..=) eller oftast!
Nä, vilket trist inlägg.. blir bättre imorgon.

Vad tänker vädergudarna med?

Ena dagen blåst och regn, ena dagen hagel och åska och ena dagen sol??
Ja för det åskar här ovanför mitt hus nu. jag ligger i sängen med datorn.. ja givetvis en laptop. Ingen big bauta data då allså.. och jag är rädd för åskan. Riktigt rädd.
Jimmy sa imorse att han hade nog vaknat i natt när det blåste så mycket.. av att ett träd knäcktes av blåsten?? Hmm. Han har nog drömt.

Pengar gör mig lycklig!

När jag började mitt nya jobb så hade jag en månads innestående lön. Vilket innebar att första månaden fick jag ingen.. Buhuuu.
Denna månaden får jag två löner för att jag blivit månadsanställd.
Gissa om det är gött. Så nu kan jag lägga undan pengar till min del av cypernresan. Oj,oj,oj.. Jag ska skratta mig lycklig hela vägen till banken. Och det ska handlas julklappar. Ja, jag är ingen fattiiglapp längre. Jag känner mig rik. Jag har pengar, jag kan leva gott. och jag ska på semester.
Och ja, ibland skänker jag en peng eller två till en uteliggare, eller till någon organisation så jag är ingen snål jävel. Så ska jag ju tänka på syrran min med. (hon sa det själv), så hon kan väl med få en peng eller två..

Tjejmiddag imorgon!! Me Like! Våra tjejmiddagar är så balla för det är med de ballaste brudarna jag känner. Ni vet.. tjejmaffian. Hi,hi..

Nu ska jag dega!

Vaa?? Blåser det ute?

Eyyy!!
Idag blåser det jävligt mycket!!!
Jag har "bunkrat" upp med vatten ifall att. Det räcker liksom att någon(läs; jimmy eller william) släpper en fis så går strömmen. Med andra ord så är vi strömlösa för jämnan.. Ha, ha. Fan vad jag är rolig.
Kan även meddela att det var himlans gött att börja jobba igen efter vård av sjukt barn.
Underbart. Jag har både saknat mitt jobb, mina arbetskollegor och det ögongodis jag ser med jämna mellanrum på jobb.
Ohh may gad, he´s so handsome!!!!

Snart är det lön och då ska det innhandlas julklappar för så mycket pengar har jag inte nu.
Det ska handlas till Elvira, Wilma och William.
Älskade underbara barn!!
Och eventuellt ska jag handla till mig själv med. Ja visst ska jag det. För jag är värd det. ALLTID!!


Love Mamma Kia & William!

Åhh..

Williams pencilinkur ska ges även under lunchen. På dagis ger de inte pencilin till barnen, och jag förstår dem. Det innebär att han får vara hemma lite till.
Imorgon och på onsdag ska han vara hos mormor och på torsdag och fredag är det fortfarande oklart. Vi hade en teori om att J kunde sticka ifrån jobb och ge honom pencilinen. Han är ju frisk och kan gå på dagis. Och jag kan inte vara hemma en vecka till. Jag måste sköta mitt kök och servera mina kids mat och umgås med mina underbara jobbe kolleger. Jag håller på att bli idiot och pank här hemma. Hoppas J chef inte är ett sådant pucko att han inte kan få vabba med sin son. Skitstövel till chef. Och den här "snyggchefen" ( ja han är asläcker) har inga egna barn så han fattar väl inte sådana saker..

ohh maj gad!

Vilken helg. Jag var ute och svirade med Sophia i lördags, och igår mådde jag kass.
Och jag längtade efter den normala vardagen då både jag och J jobbar och William går på dagis. Skönt, det är ju måndag imorgon och allt är som vanligt.

De heter väl Ropa inte hej... Klockan var väl en si så där halv tio. William vaknar hysterisk och det går inte få honom att sluta. Vi provar allt. Inklusive att hoppa i sängen som annars är så otroligt kul. Nä, vi fick åka till akuten i helsingborg för akuten i ängelholm stänger(?) klockan 22. Hur fan kan man stänga en akut? Ska inte den vara tillgänglig alltid.
Men iallafall så gick det hela på en kvart och vi fick en underbar läkare som konstaterade att han hade öroninflammation. Suck och lite till. Så idag är jag hemma igen med honom, men imorgon ska han på dagis!! Om allt går som det ska.. Skulle det mot förmodan inte göra det så har vi en plan B. Min Kära moder erbjöd sig att ta honom. Men det ska inte behövas.
Hoppas, hoppas, hoppas det blir en bra natt och att pencilinen gör sitt!

Mer uppdatering later!!

Pysselsugen.

Åhh, jag är sjukt pysselsugen! Jag vill julpyssla i massor. Blir nog det nästa vecka.
För alla er som känner J så vet ni hur hans mage är. Enligt J är hans "trevliga" fisar ett trevligt inslag i vårat fredagsmys... Que? Jag håller på att kräkas kan jag tilläga.. Och jag är absolut inte nykäri denna dimman som hägrar i vårt vardagsrum just nu!!

Döö öff!

Imorgon..

Imorgon är första dagen på mitt nya liv!!!
Varför säger man så?
Är det för att man inte är nöjd med det liv man lever? Bytar man liv med någon annan då, eller vad är vitsen med det ordspråket?

Kan man inte lika bra säga; Imorgon ska jag sluta röka, börja träna, sluta svära, banta, alltid vara snäll, bli nykterist, gå i celibat osv, osv. Det måste ju fan vara exakt samma sak som ordspråket.
Ur mitt tycke iallafall.

Nä, nu ska jag feta i mig cola och ostbågar!!
Cheese.

Not My Week.

William är fortfarande kass. Haft en hemsk natt. Han har "klagat" över att han har ont. Har fått tid hos läkaren nu 10.40. Hoppas på medicinering till pluyttas så han tillfrisknar.

Imorgon ska jag ut med min Sophia. Inte en dag för sent!!
Jag ska dansa.. Tjillevippen.

Nog fan finns det en likhet??



Har syrran rätt?


Kan tänka sig..

..Att jag är en bitch?! Ja, för det mesta.

Sjuklingen sover och vi ska snart äta hamburgare och makaroner. Lätt mat för liten att få i sig. Förhoppningsvis. Idag har han fått i sig en halv flaska välling, vatten, och en halv bulle. Bli frisk nu pluttas!!


Veckans sjukling!

Still sick.
Williams äckliga basilusker han har fått, det måste komma av någon som vi inte gillar alls. Troligtvis. För sådana bacilusker hoppar inte på honom sådär bara..
Stackarn klagar över att han har ont. Säger aj,aj när han stöter i kroppen någonstans. Influensa. Imorgon blir de läkaren.

Så vi blir nog hemma hela veckan lång..

Veckans sjukling i bilder.. plus lite till!






Låna gärna mina bilder, men snälla fråga om lov innan.

Godnatt..

Ännu en dag med en sjukling.

Idag är vi hemma..  Idag med.
Pluttas har 39 i feber, hängig, går mest och yrar och frågar efter pappa. Han sover nu. Fick klä på oss ordentligt med kläder och gå en sväng eftersom han inte somnar i sängen. Av med kläderna och ner i sängen när han somnat.
I natt drömde jag att jag försökte döda mitt eget barn, min William. Och jag mår skit dåligt över den drömmen. Jag lyckades inte döda honom, så jag tänkte då i drömmen att ja då får jag väl lika bra behålla honom. Usch. Hemska mamma. Mitt hjärtegryn.
Älskade plutt!

Ja varm oboy..

Ja Nettan Varm oboy till ett litet barn. Han är snart 17 månader och det är ok att dricka det då!


12 bitar!

Hur många bitar marabou choklad är du värd??
Tydligen var jag värd hela 12 bitar, blandade med nötter och amigo=)
Varför? För att jag är världens bästa mamma, sambo och Kia!!! Ja, alltså i mitt eget tycke. Så tycker ju alla mammor.
William var inte värd en enda. Eller jo, fast han sover och då får jag ju passa på att kränga.
Han har 38.5 i feber, snorar ner hela stället och är så hes så!
Plutten. Kanske ska fixa lite varm oboy till honom sen. Jag brukar ju dricka the för min hals, men det kan jag väl inte ge honom??

snörvel & host!

Så är et här hemma nu.
Idag vabbar jag och troligtvis imorgon med William hostar lungorna ur sig och snoret rinner mest hela tiden..
Så. Jag är rastlös!!!
Uppdatering later!

Kareoke..

Stavas det så??

Som jag skrev tigigare.. jag är en mörkrädd skit som inte vill sova hemma själv, men nu. Nu vill jag hem. Ha,ha.. Jag och William sover hos mamma då J är ute med jobb(och han är drängfull, pratade precis med honom, och klockan är inte ens 21?).. I vilket fall som helst så blir man riktigt mörkrädd här hemma hos mamma. Mamma och hennes vänninor och hennes klimakterie vänninor sjunger kareoke och det låter väl som när jag sjunger på fyllan!!
William sover iallafall gott. Antar att han inte hade något val när de tjuter här nere. Önskar att ni hade fått höra.

 Tjillevippen.

Städa hela dagen lång..

..Det tycker jag inte är kul alls. Inte ett dugg. Men jag måste, måste måste!
Snart färdig. Sedan tidig eftermiddag ska jag och W köra J till personalfest. Så vi beger oss till mamma eftersom jag är en riktig fegis och inte vågar sova hemma själv.
Sedan imorgon ska vi på farsdagmiddag hos svärfar.. Me like. Massa god mat att feta i mig..
Jag älskar mat mer än livet?? Ha,ha.. överdrivet. Men man måste ju äta.
Det värsta med et är att vågen bara går neråt för tillfället. Varför? Inte vet jag, men på 2 veckor har jag tappat 4 kilo, och jag gillar det inte! Jag tycker att jag äter bra..(läs; chips, godis, skräpmat)
Så jag vill ju inte försvinna..
Skit samma.. Försvinna gör jag väl inte, men synd bara att mina nya tajta jeans inte är så tajta längre..

Nä nu ska jag moppa vidare för snart kommer pågarna hem..

Tjöss!!!

Värsta kaoset!

Idag hade vi värsta kaoset på jobb. Det hela började ganska så bra. Jag skulle göra kanelkryddad köttgryta av nötkött och det innebär att det ska kokas länge för att köttet ska bli riktigt mört. Och i vanliga fall så är ju kokpunkten 100 grader. Men när ingredienserna var i grytan så ville fanskapet inte koka trots att den var uppe 100 grader. Där stod vi med 70 Liter gryta som inom 1.30 minuter skulle vara färdig, packad och skickad och ut i matsalen. 400 portioner.
Svetten lackade av nervositet. Herregud, inte fan kunde vi servera okokt köttgryta till kidsen. Vem vill äta kött som inte går att tuggas??? I vilket fall som helst så lyckades vi få det till kok efter många om och men, lite mört blev det och kidsen åt som om det vore deras sista måltid. Men dagen flöt inte på felfritt för det.. Allt blev upp och ner på något sätt. Antar att det var för att dagen började som den gjorde..


Strunta i min dag...

Idag har min underbara William varit så go. Han är mitt liv, min luft, mitt hjärta, mitt allt.
Han är mannen i mitt liv.

Lyssna på denna. Länken nedan.
http://www.youtube.com/watch?v=wXVgo0YJ-KU

Semester!

Nu har även vi bokat resa. Tillsammans med sis och company. Och jag önskar att det var avresedag redan imorgon...
Cyprus.. Here We Come. Så nu ska jag spara pengar. Undra om jag kan låta bli att handla kläder, tidningar, snus, och allt som hör till. Jovisst kan jag det.

So Long. Nu ska jag vattenstämpla alla mina bilder som ska ut i bloggen.

Hur gör ni i jul?

Vi.. eller jag, efter många om och men tog på mig att ha julen här hemma hos oss även i år.
Men, men.. Det var innan jag visste att jag faktiskt jobbar lille julafton. För det är fritidsversamhet och dagis har öppet som vanligt. Och efter jag jobbat bär det av till min kära mor. Och hem sent på kvällen. Och på julafton ska jag definitivt inte stå och stressa. Verkligen inte.
Usch.. låter lite hemsk. Men ursäkta, jag visste inte att det var öppet den 23:e. Sorry!

RSS 2.0