Hjälp mig!

Hur ska jag hitta motivationen,oken och lusten att blogga igen?? I give up!
Jag tycker inte alls det är kul att vara gravid just nu.. Kom bebis, kom!!


Välkommen älskade Höst!

Kunde du inte varit soligare och varmare??

Idag ska jag och William åka till mormors jobb och köpa en spegel att ha bak i bilen till William. han tycker att han är så Jävla snygg och då behöver han spegla sig med jämna mellanrum. Nej, det är ju givetvis för att vi ska kunna se vad han har för hyss för sig!
Efter det är det maxi som gäller, sedan hem och förberedda kvällens mat. och sedan blir det att titta på brasan som Jimmy tänder i trädgården idag. Vilket William tycker är spämnnande.

Jennie: Bebis är beräknad till 11:e januari. Men jag har beställt den till den 1:januari. Och då kommer den. Så nu har jag bara 10½ vecka kvar!



Hur hör barn?

William och mormor bygger "bygatan" och "rössjöholmsvägen" av dyner i uterummet.
Varpå William beordrar både mormor och mig att snällt gå ifrån hans gata.
Mormor reser sig gladeligen medans jag sitter kvar och säger att min rumpa är så stor att det behövs en lyftkran för att få bort mig.
Som en klar blixt från himmlen kommer William på att han ska hämta en
julgran för att få bort mig.
För tidigare idag lekte vi med lego och där i lego lådan fanns det ett palmblad som såg ut precis som en julgran.
Lyftkran Julgran Lyftkran Julgran???
Låter det likt?


Varning på stan!!

Jag är en vandrande bomb som kan explodera precis närsom och precis varsom!!
Dessutom är denna bomben gravid. Som om ni skulle ha missat det!

Men jag är FAN lycklig med mitt liv. Med min sambo. Med min underbara trotsiga William. Med mina damråttor som jag spyr galla på ibland. Med min nya underbara bil. Med min familj. Med min sambos familj. Med mitt jobb. Med vår nya familjemedlem som dock inte kommer förrens 11:e Januari. Med min lilla skitlön.

Ja jag är rent ut sagt Jävligt Lycklig!!

Jag har det bästa utav det bästa. Även om jag gnäller och spyr! Min sambo gör verkligen allt för mig fast än jag klagar lite mycket. Han köpte en ny bil till mig fast jag inte visste något. Han gör så mycket som jag inte kan.. Så kanske jag ska hänga hans tvätt lite då och då. Den har nog möglat i maskinen tror jag??

Och ja.. Som alla andra familjer så är livet inte en dans på rosor. Det är tjabb om allt möjligt. Men lika mycket kärlek! Och visst.. Jag är depp så där med jämna mellanrum. Men jag och min sambo går framåt. Trots att vi saknar noll kommunikation för tillfället. Och ja På Torsdag ska vi gå på familjerådgivning. Jag skäms inte för att skriva det. Jag är stolt över OSS att vi kom fram till att ha en utomstående med som kan ge synpunkter och tips till oss.

Piss Fuck!


WOW vilken snygging!!

Idag åkte håret. Inte på mig, men på William!!


Som vanligt är det aldrig lugnt och tyst när kusinena träffas.


Jag "skäms".

Det gör jag!! Jag skäms för att idag har william bitit en kompis på dagis i kinden så att det blödde.
Barnets föräldrar måste ju känna att jag är en "kass" mamma även om de inte vet att det var mitt barn som bet deras barn.
Usch jag grät nästan när dagis personalen berättade det. Samtidigt som jag blev arg för att det hade hänt så blev jag ändå så ledsen. Tänk om det bra fortsätter och mitt barn blir ett bitbarn föralltid och alla hans änner på dagis tycker illa om honom?
Någon som har tip på hur jag ska göra?
Fick massor av tips på dagis idag och det tog ingen i försvar. William fick sitt straff efter händelsen, men jag var inte där. Åhh jag känner mig hemsk.
Vill så gärna ringa barnets föräldrar och be om ursäkt. Men det ska jag inte.. Kanske om det upprepas..


RSS 2.0