Martina.. Hjälp!!

Kusin Martina!! Hör av dig! jag måste få lite hjälp att göra om bloggen.. säg att du har tid!!

Iallafall. Vi har haft en ganska så slapp dag. Har inte gjort många knop. men å andra sidan hade jag bestämt att min semester skulle se ut så.. Inga krav!!
Och så har den sett ut. Har mest slappat och shoppat.
Kom fram till att vi skulle inhandla en ny byrå till hallen, men i sista sekund bestämde vi oss för att "renovera" den istället.. Så imorgon ska vi köpa ny färg och nya handtag till den. den ska målas först i svart, sedan vit och därefter ska den mattas ner så att den blir lite gammeldags. Snyggt tycker jag!
Måste ju tänka på att inte strö pengar omkring mig då vi ska till cypern i augusti/september och spa i oktober..
Sofi.. Det får bli första helgen i Oktober!!
Och sedan bestämde vi oss för att köpa en ny del till bebisens vagn, så det blir en hård liggdel istället och ny skötväska. Och vagnen kommer gå i samma färger och mönster som William sittvagn.

William fick vaccination mot hepatit a och b idag.. 500-:.. han ska ta en till spruta innan vi åker, 500-: och därefter ska han ta en till 5 månader senare, 500-: till.. vi vaccinerar oss inte, men anser att det är viktigt för William. och jag är stirriga morsan så skit i vad det kostar. Men sedan varar vaccinet i 20-30 år garanterat, eventuellt livstid! bra..

Känns lite skumt att vara gravid denna gången. Förra gången hade man sån jävla koll, man visste exakt vilken vecka och dag man var på.. ex V.29.. (V.28+4). Sjuk koll alltså.
Nu vet jag bara vilken vecka jag är i, är absolut inte lika insatt som med william eftersom jag vet vad som komma skall.
Och det som är så sjukt är att det går så snabbt.. jag vet ju att jag är i V.16 nu, men det känns som om jag fick plusset för en vecka sedan. Men jag känner mig gravid.. jag ser gravid ut, men jag känner mig inte hungrig/sugen/trött gravid. jag känner bara av mina smärtor.. Tur de är övergående.

Nä, nu ska jag slänga mig i sängen. Det är ju inte min tur att få sovmorgon imorgon..

Så jävla populär.

Hur otroligt som helst att jag kan vara så eftertraktad och populär trots mina gravidkilo.. Dock är det varken män, killar, lammkött eller kvinnor som jagar mig. Det är dessa förbannade finnar som ploppar upp hela jävla tiden. Hemsk är det.

William har kommit på en sak som är bra att göra när man ska sova fast man inte vill. Han ber om dricka stup i kvarten. Igår låg jag hos honom eftersom han var svårsomnad och det var ett evigt tjat om dricka.
En annan underlig/rolig sak han gjorde var att låtses äta från min arm, smaska i sig för att sedan säga..
-Mmm, gott kött!!

Den lilla fisen.
Idag var vi på busfabriken, och han vågade åka rutschkanan själv. Det var häftigt. Annars ska han alltid sitta i mitt knä..


Im In Love..

Jag är kär.. i svärrisarnas nya tillskott. Hunden Chika. Vilken bedårande liten varelse. Har aldrig förr träffat en valp med en sådan personlighet. Men den som inte är kär är William. Han var mest avis och rädd.. Kan ju förstå om han blir avis när bebis kommer, men blir han rädd tro??

Om Man Skulle..

Tillbaka till verkligheten..Semestern börjar lida mot sitt slut och det är aptrist. Har hela denna veckan med, givetvis kommer den gå i räserfart med tanke på att måndagen redan är slut.

Vi har ju hunnit göra en del på semestern, men min mest intressanta upplevelse var att jag fick tillbringa den första semestertrippen på sjukhus. I en helt främmande stad. Karlskrona. Helt sjukt. Jag var riktigt kass, och inte visste de vad det var heller.
Så där fick jag ligga med dropp ch ha det trist.
Och nervös som bara den var jag vid första undersökningen. Hallå, jag är ju inte mer än kvinna. Jag skulle göra ett vul för att se att söta bebin mådde bra. Och den sjuksköterskan, av manlig sort var så grymt läcker. Filmstjärneläcker. Typ min ålder och en underbar dialekt. Trodde det var han som skulle rota runt och bedöma bebis tillstånd. Men tur hade jag, det var en annan, av kvinnlig sort. Och genast kände jag mig trygg. Inte för att han hade gjort ett mindre bra jobb än den andre, utan för att han var så grymt snygg och jag var skitnervös.
Väl utskriven så körde vi hemåt. Mellanlandade en natt hemma, sedan bar det av till mamma, öland, mamma igen och sedan hem.
Öland var trevligt och vi sov i tält. Nästa år ska jag ha husvagn.
Denna veckan blir det småutflykter och massa egentid till mig!! Så skönt. William har nämligen hängt mig i röven 24 timmar om dygnet i exakt 2 veckor. Visst det är mysigta att han älskar sin mamma, men när han bokstavligt talat gör det så blir man lite kvävd.
Hjälp.. imorgon ringer klockan redan 06 för jag ska till läkaren klockan 08.. sedan ska jag träffa en vän och göra stan. Gött. Hon ska med ha bebis, två veckor efter mig. Så det blir mycket bebis snack..

Imorgon kommer det bilder!!

Öland!

Imorgon åker vi till Öland. Jag har semester, det har bloggen med. När vi är tillbaka kommer det massor av bilder och stories..

En Flicka?!

William-Mamma, ont i snippan!

Lyssnat på kusin Elvira kanske?

Time för semester!!

Jaha.. då är det semester! Men var fan är solen??
Inte här hemma hos oss iallafall.
Vi har ett fullspäckat semesterschema. Eller iallafall jag och William. Vår semester kommer tillbringas utan J eftersom han ska hinna så mycket som mörjligt på 3 veckor. fast en tripp till J bror ska vi göra alla tre. Redan imorgon.
Annars ska jag och william till öland, busfabriken, zoo i danmark. Ja.. och en massa annat har vi bestämt. fastän semesterkassan inte är vad vi hoppats på eftersom jag varit/är sjukskriven. men vi reder oss iallafall. Just nu är de på biltema, och jag slappar!
Väntar på att de ska komma hem med mat till mig!!

Tjingeling!

Biatch!!

Jag-William. Kan du säga hejdå bitches??
William- Hejå bichich!!
Bra jobbat. Här hemma är det pappa J som skäller för att jag lär vår son att ta för sig och skaffa sig skinn på näsan.


Ny Tjänst.

Pratade med min chef i förmiddags. Och det kändes skönt. Vi kom fram till en kombinerad tjänst för mig, en 50% tjänst i grunden, men jag kan bygga på den till 75%. Givetvis ska jag göra det. Denna gången blir jag ingen polare, men det gör inget. Har lite svårt att pola runt i mitt tillstånd.. Och det känns hemskt att ta upp den tjänsten ifall någon annan vill ha den. Och givetvis är jag varmt välkommen att börja jobba efter min mammaledighet. Tackar.. men jag ska tjuvstarta tidigt hade jag tänkt. Och då säger jag.. Välkommen hem pappa J!!

Imorgon är det tjejmiddag här. 4/6 av tjejmaffian.. Åhh, jag längtar efter skvaller. Fast jag brukar vara den av oss som har mest skvaller. Kan väl bero på att syrran heter sofi, och mamma heter Rita. Och då är jag ju Kia. Och av någon konstig anledning brukar vi veta allt om alla.. Nja, nästan iallafall.

Så det blir 3 rätters, och levande ljus. Romantiskt.


Ibland har jag inte alla hemma!

Inte när jag är sjuk och gravid iallafall.
Jag skulle lindra min jävla hosta med hostmedecin.. Visst ja. Jag svepte den och läste biförpackningssedlen(what??) efter. Tror ni jag fick dricka det?? Nä.. Tror ni jag blev stirr? Ja.. Jag ringde kvinnokliniken, och de sa att jag skulle ta det lugnt, men jag behövde inte ta den nåt mer.
Noo.. ska jag inte göra heller.
Och förresten, jag hade inte svininfluensan heller. Fast det kunde hon inte se genom luren, men troligtvis inte. För jag fryser inte så jag skakar och hackar tänder.. bara när jag står i frysen på jobb. Och jag hade ingen hög feber heller.
Men skulle jag bli värre, ja då skulle jag åka till vårdcentralen och ta ett test.
Undra ifall testen gör som digitala gravtest?? Häftigt isåfall. Icke svininfluensan. Svininfluensan. Tänk vad smidigt om man hade kunnat ta ett sånt test varje gång man är sjuk. Ja givetvis skulle det finnas tester för diverse sjukdomar.
Oj, jag svamlar. Oj ja, jag är sjuk. Imorgon ska vi på begravning.. Usch. Ja ogillar det. Men ingen gillar begravningar får jag hoppas.
Efteråt får vi smörgåstårta. Jag älskar smörgåstårta!!!!!!!!

Hypokondriker!!

Jag är en sann hypokondriker(stavas?)..
Nu har jag svininfluensan.. jag hostar, är snuvig och känner mig hängig! Säkerligen en vanlig förkyldning! Men ifall att jag ska kollavippa så vet jag vad jag led av. Ha,ha..

Jag hatar att vara gravid.. iallafall rent kroppsligt. Med alla mina krämpor. Och jag som trodde att det räckte med krämpor. men icke. Mitt åderbråck i underlivet..(sorry) har kommit tillbaka och det är inte nådigt denna gången. Med william fick jag det i sjunde månaden.. och nu. I tredje! Och denna gången är det dubbelt så stort. Ohh myy!!!
Hur ska jag stå ut??
Kom inte och säg att det går över. Jag vet att alla symptom och krämpor försvinner med tiden, men detta är rent ut sagt skit!
Och detta åderbråcker är som om man precis hängt 10 kilo bly precis vid byxliningen, fast i huden, och det drar nedåt, så varje steg jag tar är döden. Finns det en gud.. vilket jag inte tror. hade han funnits hade han hatat mig eftersom jag ändå inte tror på honom eller är med i kyrkan, men va fan. Är Jesus samma som gud?
I vilket fall som helst. Finns han så borde han sluta straffa mig nu. Jag har ju inte gjort något!
Imorgon med.. sedan är det semester. Givetvis ska den börja med en fede förkyldning!

Shiiit!

Semestertajm!

Om en arbetsdag har jag semester. Jag börjar jobba igen den 3 augusti. Gött.. Och betald semester dessutom. Det har jag inte haft sedan 05!!
Men det är gött att byta jobb med jämna mellanrum!!
Och eftersom jag inom en snar framtid planerar att plugga så kan jag ju inte räkna med någon semester på väldigt många år.. Hujjeda mig! Fast å andra sidan kan ju allt ändras. Jag är så otroligt rädd för att ge mig på en utbildning som jag kanske inte klarar av att fullfölja på grund av att jag inte har ett läshuvud. Tänk, då sitter jag där i skiten. Och dessutom är jag så jävla rädd för dessa tentor. Jag är rädd för att göra grupparbete. Jag är rädd för att prata inför en hel jäkla aula. Ja, jag är en feg skit. Så jag ska bara peppa mig själv väldigt mycket först!!!

Men nu ska jag njuta av min semester med min familj!!
Synd bara att den börjar med begravning!

I sandlådan..

William leker med vatten och sand och formar sanden till bajstollar. Han lägger en "bajstolle" i spannen varpå han upptäcker att den är på fel håll???
-Mamma, basdolle fel håll! Hjälpa mig. Dela den!!

William leker och är endast iförd boxershorts..
-Mamma, biam bajsa boxer!!

Finns så otroligt mycket han säger om dagarna.. Måste skriva ner det mer..

Åhh.. jag mår som en äppelskrutt!

Idag är ingen bra dag!
Jag har ont, jag mår illa, jag är yr som bara den. Och i just denna stunden ogillar jag att vara gravid.
Men.. det är bara 27 veckor kvar. Fast jag hoppas innerligt att alla besvären försvinner snabbare än en höna skiter.

Idag när jag hämtade william på dagis så la han sig på golvet och sa..
-Mamma, jag död!
Undra vart han får allt ifrån den lille skiten?!

William har de senaste dagarna varit så duktig med att använda toaletten.. eller trädgården (iallafall när han badat i poolen, då har han meddelat att han behövt kissa, sprungit ner på gräset, gjort sitt, skakat av snoppen och sedan badat igen)när vi varit hos mamma. Han har sagt till när han behövt bajsa och kissa. Fast han haft blöja på sig. Jag är impad.. Ja, jag vet skryt, skryt. Men alla mammor skryter väl om sina barn??

Ikväll ska jag scrappa ett kort till dagis. Det är sista dagen på williams dagis, sedan är han på ett annat dagis nästa vecka.. sedan är det semester... 3 jävla underbara veckor.
Tänk så läng man hade semester!!


RSS 2.0