Fysiskt utmattad!

Någonting är fel.
Något stämmer inte.

Min kropp orkar inte. Spelar ingen roll hur många vitaminer jag äter, hur mycket jag tränar, hur mycket jag sover, hur mycket bra mat jag äter.. Jag är fortfarande sjukligt trött.
Nej, jag är inte gravid.
Men, men.. Jag har en fet knöl på halsen som dagligen gör mig påmind om att jag borde eller måste uppsöka en läkare eftersom den växer?!
Det är säkert ingen fara för det är säkert bara en svullen körtel.
Men imorgon ska jag boka en tid hos läkaren.. som om det är det lättaste eftersom alla rakettokiga människor kommer ligga på alla vårdcentraler och akuter för att sy fast deras bortsprängda fingrar och ben. Ja, jag hatar ljudet av raketerna, och röken av dem.. Och jag har en rakettokig sambo.

 Idag hade jag och min underbara william en familjedag. Ja, jag och william. Det hör till vanligheterna att det bara är jag och william som gör familjeutflykter. Och ja jag har skällt på min sambo efter noter för att han typ aldrig är med. Att fira jul i 3 dagar tillsammans som familj är ingen familjeutflykt.
Så jag och William åkte till hembyggdsparken, chillade, tittade på djuren, gungade och fikade. Sedan åkte vi hem till mamma som bjöd på mat. Innan dess var vi och hälsade på min mormor som är dement, och hon sa till william
-Du onge.. är lika förvreden som din mor.
Ha,ha.. jag garvade som fan.

Snart ska jag packa min stora väska för jag och william kommer vara borta m-f.
Eftersom Jag fått jaga barnvakt åt vår son undet två veckor.. de dagar då vi jobbar. Så vi kommer spendera tiden i bjuv eftersom han största delen av veckan kommer att vara där.
Imorgon ska han vara hos christian och sophia, så jag lämnar där, jobbar och sedan hämtar honom där på eftermiddagen. Sedan åker vi till mamma som ska honom över tisdagen, sedan är det nyår hos syrran och på fredag ska syrran ha honom.. bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla.. och jag får en asfin tvättstuga. Eller det tror jag när den står där färdig!!

Tjing!

Jul, Jul.. strålande jul???

Vi har haft en underbar, men intensiv jul. Och nu hoppas jag verkligen att det är slut.
Helt hysteriskt! Stackars min Lilla William.
Jag och William åkte hem från farmor och farfar utan Jimmy.. Nä inget bråk eller så, men vi var trötta och hängiga och Jimmy åker hem imorgon istället tillsammans med sin bror som är på besök. Så han är väl unnad denna kvällen. Få dricka whiskey och prata rör och koppar och bygge och bilar och högtalare och sladdar.. typ!
William sover och jag sitter här.. hela kvällen eftersom tv:n av någon anledning(läs;lite storm) inte fungerar. Så kaffet och jag sitter bänkade!!
William har fått otroligt många och fina julklappar av nära och kära och han verkar nöjd, mest nöjd är väl iallafall jag.
Jag och jimmy fick pengar till våran resa som sker i augusti!!
Nä, nu pallar jag ej mer.. Lägger upp lite bilder imorgon från allt julfirande!!

Och Chano... hmm, jag nämnde dig!!!! Tack för innebandyklubban hälsar william!

Jag Är Arg!!

Varför säga att ditten och datten ska göras när det inte görs?
Mycket snack lite hockey..

Ja, jag är arg på min sambo. När man är sjuk och är hemma från jobb, då är det meningen att man ska vila..INTE ut och fara, jobba med tvättstugan!!!
Kan man det så kan man fan ta 3 dagars disk med, dammsuga, och städa badrummet!!

Jag började 20.00 ikväll när jag och william kommit hem fråm bjuv med att storstäda badrummet. Det var vidrigt eftersom det i anslutning till badrummet byggs en tvättstuga.
Men helt plötsligt ska den nya inredningen i badrummet in... varför inte avsluta ett projjekt innan nästa påbörjas!!

Pågående projekt som stått länge..
*
Sovrummet, inte färdigt trots det påbörjades för exakt 2 år sedan.
*Hallen, det ska spacklas, liter i fönstret, och målas lite!
*Williams lister i rummet..?? 1½ år har det stått så.
*En sambo som är utbildad fönsterputsare.. givetvis har vi sveriges skitigaste rutor. Fortfarande..

Suck.. listan kan göras jättelång.
Och jag är inte ett dugg bättre, tror jag. Men jag klarar inte av att leva så, men tydligen gör min sambo det.

Så idag är jag arg!!!!

Förr i tiden la jag in J tvättade tvätt, struken och vikt in i hans garderob. Men aldrig mer. sedan W kom så gör jag inte det. Jag tar min tvätt och W. Givetvis viker jag hans tvätt, men den läggs på hans sänghalva så han ser den. Men det resulterar oftast i att det slängs på golvet, inte jag som får gå med skitiga kläder.

Annars är han världens bästa sambo. Och jag jag gnäller, men det gör jag precis som jag vill.

Ge mig semster! PÅ lördag ska jag ha sovmorgon!!



Nöden har INGEN lag!

Heter det inte så???
Kanske när det gäller nr 1 och nr 2. Men vad heter det när man fiser då??

Jag iallafall, skäms inte för fem öre! Inte för att jag lägger av en brakare när jag sitter på en restaurang, men idag hade nöden verkligen ingen lag.
Jag är en riktig sucker för kål, kikärtor, vitlök.. Allt som gör att magen gör uppror.
Så denna dagen hade jag till luch ätit i princip bara detta. Och lite salmiaktabletter som inte gör det ett dugg bättre.
Så där står jag på ikea i byten/återköp och kände att jag verkligen behövde "lätta på trycket". Visst jag lättar på trycket, givetvis tyst, men inte fan luktade det hallon.
Stackars kille som stod på andra sidan disken, han måste ha lidit något fruktansvärt mycket. Det gjorde jag iallafall. Men jag babblade på som vanligt tog mina saker och lämnade kvar fisen hos honom. Så han fick nog verkligen sin dos idag skulle jag tro!

Iallafall så har vi beställt tapet till fondväggen i vardagsrummet. Vi tänkte brunt, beiget, svart. Nu blir det rött och silver/guld istället. Så ja.. vi måste ändra inredningen!
Eftersom jag ändå var på ikea idag så köpte jag lite nya "detaljer" till vardagsrummet.. Rik som man är!
Lite röda ljus, kuddar, filtar!!
Snyggt jobbat Kia!
Imorgon ska vi ha julbord på jobb.. Örkk! Jag vill bara lägga mig ner!!!
Nu är det inget kul mer!
Nä nu ska jag duscha sedan sova, sova sova!!!

Torka i bloggvärlden!

Jag har verkligen drabbats av bloggtorka!!
Eller så skulle dygnet ha fler timmar helt enkelt. Jag tror nog på det sistnämnda!!
Kan ju inte påstå att det hänt speciellt mycket den sista tiden i mitt mega händelserika liv!
Har kommit fram till en del saker iallafall..

Jag tänker förhoppningsvis våren 2010 sätta mig vid skolbänken igen?!!
Eftersom jag inte kan bestämma mig ifall jag ska jobba med mat resten av livet eller inte så har jag hittat 2 utbildningar som ändå riktar sig mot mina intresse(heter det så eller??)
Den första är barnskötare.. och den är på 50 veckor. Jag vill egentligen bli förskolelärare, men jag orkar inte sitta i skolan i 4 år, så jag nöjjer mig med 1 istället!
Eller något annat som intresserar mig är kost och motion och vad vore inte bättre än att då bli en hälsocoach?
Och folkhögskolan ligger mitt över williams dagis..
Så jag står just nu vid ett vägskäl..!
Har ju hela julen att fundera.. men vem har tid att fundera över julen egentligen??
Tids nog så vet jag vad jag vill... men jag ska inte jobba som mattant länge till.

Inte det att jag inte trivs, men det var inte riktigt som jag trodde.. Inga rysskor med håriga ben och skyddsnät i håret. Men ansvaret att inte skära 40 liter sås sätter sina spår. Och att bli hökad som fan!

En annan kass sak som hände nyligen var att min data kraschade.. och gissa om det fälldes en eller två tårar när jag insåg att alla mina William bilder låg där och plötsligt simmade bort från mig ut i vår hemska cyberrymd.
Men.. min stora räddning var min styvpappa Lasse a.k.a datatekniker.. Han fixade det till mig.
Men det var många oroliga timmar jag väntade medan han fixade och donade!!

Idag var det Lussefirande på W dagis.. Det var utomhus och kallt. Så utstyrslen fick sitta utanpå overallen så han såg ut som ett litet muskelberg min lilla älskling!
Och gulliga var dem när de stod, alla typ 40 småbarn, på kullen och sjöng lucialåtar. Och alla föräldrarna stod och smålog och småfnittrade åt de små liven..


Söte Göte!!

Godnatt!


Åter igen vabbar jag!

Jahapp!
Sitter här hemma med en styck sjukling som både råkat ut för ögoninflamation och feber.
Trist att behöva ringa till jobb och säga att jag måste vabba. Men sjuklingen kan förhoppningsvis gå på dagis imorgon och jag kan jobba.

Igår hade skolbarnen Nobelmiddag på skolan. Kul, men ändå inte. 1 timme innan barnen skulle komma för att äta.. vad händer? Jo såshelvetet skär sig. Kan det bli mer kaos.
Så där står jag med 40 liter skuren sås. Jag trodde jag skulle få en hjärtinfarkt!
Men vem räddade situationen om inte jag. Barnen fick givetvis sås till sin potatis och sina biffar!!

Och vad har mer hänt?? Jo just det. Min dator har kraschat, så til helgen tar jag med den till mamma och lasse. Lasse är datatekniker och kan förhoppningsvis rädda alla mina bilder sedan 1 år tillbaka.
För tro inte att jag tjatat på min sambo att han ska hjälpa mig att bränna ut alla bilder eftersom det kan hända sådana här saker! *grrrr* Tro mig att jag blev sketsur på honom!

Nä nu ska jag sörpla kaffe. Förhoppningsvis varmt!!!

Som om det inte vore nog?!

Tänkte göra ett jätteinlägg här, men det kommer ikväll.
Jag vaknade imorse, tjock som en stock i halsen, snuvig, frösen och så jävla ont i kroppen. Undra ifall det inte räckte med att vara kass halva förra veckan??
Men ska jag vara ärlig så ska jag fan jobba iallafall. Tills någon kastar ut mig från jobb och hem ner i sängen!!!

So Long!!

Hutter..

Det är kallt här hemma, fastän jag eldar i kaminen för fullt Våra fönster är inte de bästa! Kan bero på att J har "glömt" sätta listerna runt fönstret i hallen?? Det blåser storm där nämligen.
Imorse när jag slog upp ögonen kände jag att -Va fan.. Jag kan ju jobba idag!
Började fumla efter telefonen ch i det ögonblicket insåg jag att..-Nä, det kanske inte går för jag är verkligen inte frisk.
Jag har ingen feber, ingen frossa.. Men jag är fortfarande så matt i kroppen att jag dör.
Men imorgon, då jävlar ska jag jobba. Jag kan till och med be barnen vara där både lördag och söndag för jag vill jobba då med.

William fick vi väcka imorse eftersom han inte ville vakna självmant. Han måste ju få välling innan dagis. Så han har sovit hela natten.. Eller han vaknade vid 23 tiden, jag sprang in och han ställde sig upp i sängen och sa hej..
Jag bar in honom till oss och han lägger sig ner och tittar på mig och säger -Jänging, jänging..
Vilket då betyder välling. men nej. Han drack välling vid sju ju.. så nej. Vilken taskig mamma jag är. Dock somnade han om ganska så snabbt. Mitt lilla hjärtegryn.

William tycker det är askul att springa i vår stora dubbelschäslong soffa. Och nej.. egentligen får han inte göra det, men han gör det ändå. Och vad tror  ni hände? Jo han ramlade ner, slog sig, grät en skvätt och reste sig och borstade av dammet från axlarna..

Snart är det jul.. och till alla familjemedlemmar som läser min blogg.
Här är Williams önskelista(ja, inte du sofi, för du har ju redan köpt)
*presentkort på Polarn O Pyret.
*presentkort på Polarn O Pyret.
*presentkort på Polarn O Pyret.
*presentkort på Polarn O Pyret.
*Bilar och traktorer.

Så nu vet ni vad han vill ha.. Han sa nämligen såhär till mig häromdagen..
-Du mamma, säg till alla som tänker köpa julklapp till mig att jag vill ha presentkort på Polarn O Pyret eftersom de har så assnygga kläder där till mig. Och givetvis skulle det inte heller sitta fel med en rolig leksak. En rolig bil och en rolig traktor önskar jag mig. Snälla mamma, säg det!
Han är så duktig på att prata mid william. Han är bara 18 månader men kan redan slänga ihop en 54 ords mening.. Visst är han cool?
Nä, nu ska jag sjuka vidare så jg kan jobba imorgon.

jacket i skallen.

I förmiddags när jag låg och sov min sjukvila här hemma ringde telefonen..
Jag svarade..
-Hej det är Kia.
-Hej det är Å från Williams dagis.
-Hej..
-Jag måste bara ringa och berätta.. Alltså det är inget allvarligt, men William har ramlat.
(Hur många tankar tror ni for genom mitt huvud?)
-Okej.?!
-Ja, han satt i leksaksbacken och ramlade baklänges, och slog i huvudet i en duplobit, så det blev ett rätt djupt jack, men det är ingen fara. Det behövs inte sys eller limmas. Och han mår bra.

Det var många tankar som for genom huvudet, och jag uppskattar att de ringde och berättade även om det inte var allvarligt. Han verkar inte bry sig över såret, och verkar inte ha ont. Jag fick tvätta håret på honom när han duschade utan att han reagerade. Mammas lille kille..

Ciao..

Älskade Underbara Liv.

Alltså.. inte älskade underbara liv som Liv, ett namn. Utan mitt liv är underbart!

Jag är en riktig gnällkärring som gnäller titt som tätt på bde ditten och datten och har väldigt svårt för att inte gnälla. För jag stör mig på så otroligt mycket. Men jag vill inte störa mig på saker som är oväsentliga. Jag vill uppskatta allt så mycket mer.
Livet är för kort för att klaga?!!

Men.. Nu ska jag göra en lista på allt(nästan) som gör mitt liv så underbart!!!

..Jag har världens bästa son, som förgyller mina dagar/nätter(ibland) med en massa bus och kärlek. Och givetvis är han mitt allt..
..Jag har världens bästa sambo som ställer upp i vått och torrt, även när jag är som mest tjurig.
..Jag har världens bästa mamma som alltid finns där. Hon är min klippa, och med henne kan jag prata om allt.
..Jag har världens bästa syster, som är så underbart go och härlig och alltid ställer upp trots att hon själv har två barn, hon räcker alltid ut en hand. Med syrran följer givetvis hennes två underbara barn och sambo med. Tack för att ni finns.
..Jag har världens bästa styvpappa som alltid funnits vid min sida som en riktig pappa. Tack!
..Jag har världen bästa lillebror som har de coolaste prylarna och bara finns som en lillebror kan finnas.Han är underbar.
..Jag har ett jobb som jag älskar att gå till.
..Jag har pengar på mitt konto även om det ibland gapar tomt, men då har jag kläder i garderoben, mat på bordet.
..Jag har tak  över huvudet, även om jag ibland undrar om det ska finnas kvar när det stormar så in i helvetet här hemma.
..Jag har ett körkort som gör att jag med jämna mellanrum kan ta min crazy corolla lagligt och köra till väla och bränna lite pengar, ja de pengar jag är tacksam för att ha på kontot.
..Jag är frisk .. eller någerlunda frisk. Ibland förkyld, iböand huvudvärk, men inget allvarligt. För stunden iallafall..
..Jag har rent vatten att dricka även om jag inte dricker vårt vatten hemma eftersom det kommer från egen brunn och mest smakar järn, men iallafall.
..Jag har möjlighet att få duscha varje dag, ibland flera gånger om dagen, även om varmvattensbehållaren endast rymmer 100 liter varmvatten åt gången. Men jag kan ju duscha 10 minuter i rinnande rent vatten iallafall.
..Jag har vänner som oftast finns där för mig.
..Sedan har jag min sambos familj som är sådär löjligt goa.. Ni är ju underbara.
..Jag har en asbra digitalkamera som gör att jag kan lägga upp härliga underbara bilder på nära och kära, även om det mest blir på min underbara William.





Nä, nu ska jag kurera mig eftersom jag är sjuk. Och jag är tacksam att jag kan ta medicin för att göra mig frisk.

Ciao!!!

Såååå sick!

Ja, idag är jag sjuk. Frösen, huvudvärk, feber.. ja you name it. Jag vill jobba!!!!
Fatta vad pengar man förlorar av att vara hemma och vara sjuk?? Sjukt mycket iallafall..

RSS 2.0