SOL!!!!

Jag fullkomligt älskar solen och värmen och uttnyttjar de till max. Så idag efter jobb hämtade jag fisen, åkte hem och lekte i trädgården tills typ 18. Sedan var det middag. Och efter det stack jag ut på en 8 km lång cykeltur. Härligt.

Och när det är sol så ska man ju njuta. Men döm om min förvåning när J blev putt för att jagninte ville åka till Ikea idag. Men hallå?? Han borde vara glad för det. Då behövde jag inte spendera hans pengar ju.. hi,hi..

Så nu slöar jag, ska slänga in en maskin tvätt. Vika lite.. och städa badrummet. Så jävla trist.. Det är ju inte så att moppen hoppar till J famn precis..

...


Jag behövde skälla!!

När min älskade sambo kom hem sa jag att jag behövde skälla på honom. Och det gjorde jag. Med råge!!
Jag mår bra nu iallafall. Men han tyckte inte det var kul alls. Men jag förvarnade ju honom iallafall.. Inte alla som gör det.
Det hela slutade med att jag pussade william hejdå, tog min bil och körde runt i skogen, på skumma vägar, vid sjöar och sånt! Jag hamnade vid västersjön!!! Stoppade in en snus och njöt av tystnaden! Mitt enda sällskap var min fina underbara kamera!


Tänkte bjussa på lite fler bilder..





På återseende.

Det är ju så jag blir mörkrädd..

Efter många om och men (veckor).. tog jag äntligen tag i det enorma tvättberg som jag ignorerat. Jag vek och la in tvätten. Tycker att strykning är överreklamerat. Va fan.. lägg in tvätten och stryk den sen istället.
När jag ändå skulle lägga in tvätten sorterade jag lite i min garderob som sog ut som ett bombnedslag. Linnen blandat med byxor, trosor i mjukisbyxelådan, tjocketröjor med klänningar and so on.
Jag äger sjukt mycket kläder.. Och jag har minst 10 plagg som har kvar prislappen.
Och jag skäms. Även om jag inte äger några superdyra plagg så skäms jag. Jag skäms för att det finns så många som inte har några plagg alls.
Men jag kan ju se det på ett annat sätt med.. Jag har betalat kläderna själv. Med egentjänade pengar..
Jag kan ju se det från en annan sida till(finns det merän två sidor?).. Jag kan ha en egen butik här hemma med de kläderna som har prislappen kvar. Och så kan jag ta en gammal H&M påse i påslådan och lägga ner kläderna där och låtsas att jag köpt dem?! Igen! Det skulle döva mitt samvete lite.. eller?!

Idag har jag jobbat. Ja, jag har jobbat. Fast det gjorde jag igår med, men då fick jag sitta på kontoret och rita kartor, svara i telefon och ringa in folk som skulle jobba. Inte riktigt min grej, men kul att pröva på..
Och imorgon ska vi sova länge för vi är lediga..lediga..lediga. Så tittar solen fram ska jag sola mitt bleka fejs..

So long suckers!

Va? Är det min son?

Sanna: Alltså inte en öronspruta utan en spruta mot en bakterie som framkallar öroninflamation. Den tas då i benet. Knas?!

En bild säger mer än tusen ord sägs det.. Denna hittade jag bland mina och jag säger bara What?



Nu ska jag vara ledig i tre hela dagar! Underbart. Så imorgon tänkte jag och William åka till hembyggdsparken och leka av oss ordentligt!! Tänkte låta vagnen stå hemma och strossa runt hand i hand!

Älskade unge..

Sol inne, sol ute, sol i fejjan.

Jag är ledig, har huvudvärk och solen går i moln mellan varven.. Why????

William fick den andra öronsprutan idag.. dock tog de den i benet. Så nu är vi 600 kronor fattigare och kanske ett öronbarn mindre med.. Hoppas!!

Jobbar onsdag torsdag för att sedan vara ledig i tre. Men det är jag värd. Jobbar ju hela 6 äckliga dagar nästa vecka. Tänk när jag var mammaledig.. så mycket sol jag fick då. Tänk när jag jobbar, så mycket stekos jag får. Inte illa..

2 avklarade, 2 kvar!!

Alltså jobbedagar.. Inte för att jag ska sluta jobba, utan för att påsken är över!!! Alltså på jobb. Sjukt bra betalt men sjukt mycket skalade ägg och sill med?! Hängde ni med?
Och alla pengar jag tjänar, de e goa de! Men all tid jag missar med william är inte kul.
Han har tillbringat natten hos moster och co. Jag har jobbat och han har haft det så bra. Tror jag? Undra ifall han har saknat mig? Hoppas det. Snart kommer han...
Jag sitter ju hos mamma nu och väntar, väntar, väntar på mitt lilla troll!! Älskade unge!!!!! Så jag ska äta påskmat igen. Jag åt det till lunch för 4 timmar sen.. Så jag ska feta mig mer än vad jag gör i normala fall. Feta, feta och åter feta!!!

Puss!

Åhhh vad kul det ska bli att jobba hela påsken!!

Ja det är sant. Eller inte.. Det ska bli otroligt kul när lönen kommer iallafall.
För visso jobbar jag inte längre än till 16.15. Om ingen som har stängning på någon av enheterna blir sjuk vill säga. Men med min otur så hamnar jag säkerligen ute på viktoriagården, och de har öppet till 18. Skitsamma.
Vissa saker med påsken skulle jag ändå kunna leva utan.

Innan idag lyssnade jag på christer på P3. De pratade om blottare. Då kom jag att tänka på en händelse som inträffade mig för en sisådär 8 år sedan. Jag och tjejerna var på väg hem från stan efter en fika, vi stod utanför knutpunkten och rökade medans vi väntade på tåget.. Då kommer det fram en väldigt läskig påtänd knarkare/uteliggare av annan ras. Han frågade mig ifall jag ville ligga med honom uppe på vinden(knutpunkten) om han fick en cigarett av mig. Givetvis sa jag nej.
Inte nog med det.. ett par veckor senare stötte vi ihop med honom igen. Denna gången i stadsparken. Vi satt/låg och pluggade. Käkade kex, rökte och drack cola. Och då dyker denna mannen upp från ingenstans och slår sig ner vid oss, tar upp en pinne, gnagar lite på den, byter sedan ut pinnen mot ett kex, som han dessutom tog från oss utan att ens fråga. Efter många om och men gick han vidare för att irritera någon annan.
Efter den händelsen fick vi vet att han satt sig hos ett annat gäng och onanerat framför dem. Läskig människa det där.


Idag var vi på godisflyget. Vi skulle handla godis, men vi behövde inte betala våra tre kilo godis, för ägaren sa att vi kunde gå ut, för ingen såg ändå att vi gick ut med påsen..


Finally..

Idag är det vår.. För när jag körde hem från mamma och passerad Ritall i Ängelholm stod deras termometer på 12 grader. Fatta.. Tolv grader halv åtta på kvällen.

Och dagens bilder går ju givetvis i vårens tecken. Härliga ungar vi har va? Alltså jag och syrran.



Min sambo sitter här brevid och smaskar chips och jag hatar det!! Jag hatar när han äter saker som låter!!!
Så nu bytar jag rum!!

Känsliga tittare Varnas!!!

Lilli.. Och Sussie....Ehh ja. Hon ligger där på golvet med sitt blonda svall.
Här är den ena värden.Och den andra sitter med vitt pannband.
Henning..Ser ni vilken snygging sophia var..
"lilli" och angelica.Hela Havet Stormar.
Martin var lätt räligast på hela festen..
Ja, redigt rälig. Här med Daniel.Sedan vet jag inte vad som hände, men alla fester brukar sluta på antingen detta sättet eller något annat.
Faktiskt så är det Karins riktiga frilla.. Jag ljuger inte!
Jag är så jävla rolig!!!
Äggmålning. Favorit syssla.. Bada. Gärna med skum.

Godnatt!

RSS 2.0