Hur gör ni?

Alltså. Jag slutar 3 varje eftermiddag, hämtar william kvart över, hem och fixa mat, äta, diska, leka, bada, tandborstning, välling och godnatt. Då även för min del. Knappt att jag orkar vara social med J.. så trött är jag trots massa vitaminer och annat skit.. Åhhhh..

Hur gör ni? Tell me!!
Nä, nu ska jag glotta film tror jag.

Shopping för hela slanten.. nästan iallafall.

Idag bar det av till Väla. J skulle inhandla en antenn och lite tillbehör.
Bra tyckte jag, för då kunde jag inhandla ett par nya stövlar och lite scrapgrejjor från story house. Gött. Och allt william fick idag var en glass. Stackars påg som blev utan kläder. Men, men, men.. Jag hittade toksnygga kläder till honom på Po.P..
Gissa om han önskar sig presentkort därifrån i julklapp. Både från mammas och pappas sida=)
Eftersom jag är så svinigt kräsen med kläder till William så får INGEN förrutom jag inhandla kläder till honom. Ska det göras från någon annan ska jag granska dem först.Väldigt noga. Ska inte vara vad för något som helst.

Jag har fortfarande så ont i mitt stackars finger.. usch!


Tur att en viss Foxy Lady jobbar på scorett så att jag kunde köpa dessa med personalrabatt.
Dock är det faktiskt de dyraste skorna jag någonsin köpt och de kosdae mig 809 kronor.


Åhh, jag vill scraapa nu..

Godnatt.

Tomtar och troll.

Om ca 2 månader är det jul i huset..
Jag längtar. William han förstår ju så mycket mer än förra julen. Då var det mest intressant att käka papper och snöre och helst av allt ville han inte sova när det var sovtid. Men i år kommer tomten två dagar i rad, det kommer bli massor av julklappar, massor av julmat och framför allt massor av mys med ljus, kanel och vaniljdoft och allt som hör till. I Like!!
Och det ska pyntas jättefint här hemma redan den 1:a advent..
Men sen vart vi ska vara på julafton är en annan femma!
Ingen som vet, ingen som vet. Mer än att julafton ska firas med nära och kära och kalle anka.

Jag fick ju min första lön från jobb nu.. äntligen. Men den försvann lika fort som den kom.. Räkningar och shopping. Givetvis!!

So Long mina tomtenissar!

I wanna dance whit somebody..

Alltså.. det var otroligt många danssteg jag tog igår.. Och det är så kul att få dansa. Dock har jag väldigt svårt för att vara seriös med dansen. Är nog mest en tönt på dansgolvet..
Och middagen, mmmmm.. give me more!


För helvete!!

Lämna Mig och Min Familj i fred! 
Jag hoppas du känner dig jävligt träffad!!!

Snart är jag en riktig Polare!!

Kan ni förstå att jag fortfarande har så jävla ont!!!


Blåsen fullkomligt exploderade när jag vek tvätt! Hujeda mig vad mycket skit som kom ut!
I vilket fall som helst är det otroligt jobbigt att där är ett stort öppet sår som inte ens hinner läka. Visst, jag arbetar med handskar i köket annars hade jag inte fått vara där. Men när jag plockar av mig handsken så har det blivit så otroligt mycket kondens att fingret liknar ett russin.. Skit i mitt finger nu!

Idag skrev jag på nya avtal med The Big Boss!

Tydligen så har jag asbra lön för det är ett jäkla hysch hysch med min lön. Den får absolut inte disskuteras med någon, förrutom med den som har bestämt att jag ska ha så bra lön.
Iallafall skrev jag på avtalet, vilket ger mig tjänst tills den siste augusti 09. Därefter ska jag skriva nytt avtal, har egentligen ingen koll på vart det blir. Jag har ju ett roligt jobb ju.. Så mycket vet jag.
Så jag jobbar alltså 85%, i de procenten är jag både ekonombiträde och kokerska.
Som kokerska får jag typ mycket bättre lön än ekonomibiträde.. och jag är mest kokerska. Toppen..
Så.. den 9/1 09 blir jag en Polare. Det finns bara 4 polare i kommunen, de florerar överallt och ingenstans vilket ger en 1000:- tilläg i månaden, för det är svinjobbigt att vara polare, men inte så jobbigt att det är kass..
Fan vad jag svamlar. En polare är en bra polare iallafall.
Och The Big Boss överöste mig med bra kritik idag!!
Hon struntade i om hon gjorde si och så med mig, alltså, gav mig det bästa som alla vill ha för hon ska ändå sluta. Tackar=) Så lönen kan ingen ta ifrån mig.
Slutsvamlat om saker ingen ändå förstår..
Jobb imorgon, sedan helg. Den ska tillbringas hos moren eftersom J ska till Jönköping i helgen. Och att sova här hemma själv i skogen ligger långt ner på min lista. Speciellt när det kör runt en massa polacker i trakterna och "letar" skrot. Och ni som varit hemma hos oss vet ju att min J är en riktig skrotsamlare!
-Det kan ju vara bra att ha!
Tro mig, inget är bra att ha.
Sen på lördag ska jag partaja med syrran, hon fyllde år för ett tag sedan så det är middag och utgång. Mamma har william då... så jag kan få sova ut!

Bla..bla..bla...


William a.k.a The Huligan

...

Jessika.. Jag bor i ängelholm, skruttstaden.. Mohaaa..

Ont det gör ont det gör ont!!!

Tro mig när jag säger att detta gör ont!!


Jag har världens absolut största blåsa på mitt långfinger. Idag ångade jag pek,lång och ringfinger. Stackars lång som får stå ut med en sådan rälig blåsa. Det gör iallafall jävulusiskt ont och jag vill inte sticka hål på den för då gör det ännu ondare.

Håller just nu att sortera våran tvätt. Och gissa om det är ett högt berg.. Ett väldigt högt berg!!

Jag har överlevt det innan och jag överlever säkert nu med. Om inte så vill jag att alla mina tillgångar tillfaller min son William.

Piss Fucke????

Min gubbe..

..och min gubbes VISA kort har varit bästa polare idag. Vi har nämligen varit i Ullared på GeKås och gjort av med svinigt mycket pengar.. riktigt mycket pengar. Mohaaaa.. Tillräckligt mycket för att knäcka vår budget. Men inte fan sörjer jag. Efter regn kommer sol.. Inte sant!
Men inte var vi ensamma. Min kära J var givetvis med.. tillsammans med fyra pratglada kärringar mellan 26 och 54. Han njöt för fulla muggar. Och såg riktigt bekväm ut. Jag med för den delen..
William dumpade vi med C&S. Tusen tack för att ni ställde upp idag. Vi är så tacksamma.

Well, well. Vi handlade iallafall Tokmycket. En hel del kläder. Mest till William och lite till mig och J. Faktisk så inhandlade jag endast fyra plagg till mig själv, underkläder, strumpor, jacka och termobyxor.
Sedan var det mest till William, och hemmet. Givetvis. Nya gardiner, sängkläder och annat smått som behövs nu inför jultider.


5000 spänn fattigare och jag ska inte handla mer på väldigt länge. Inte förrens nästa vecka iallafall..

Vi kom hem med ett jättefint leksaksbowlingset som absolut skulle göra william minst lika glad som mamma och pappa.. Vad tror ni william gjorde? Han struntade helt och hållet i bowlingen, kastade sig över städmoppen och började febrilt(heter det så?) städa.. samtidigt som han utbrister med stora smajlet -Täda! Täda! Täda!


Sov gott! Det ska iallafall jag göra!!

Holy crap!!

Vilken natt!! Eller egentligen ska jag inte klaga för det finns de föräldrar som har det mycket värre än vad vi haft inatt. För visso sov pluttas till 4 då han ville ha välling, men det han fick tyckte han inte var tillräckligt utan det blev ett herrans liv istället. Ner och göra mer... Efter många snurrningar, klättringar och diverse lekar i sängen somnade han till slut. Och gissa vem som är mest trött idag?? Jo, jag är jävligt trött. Men jag får sovmorgon imorgon.. Iallafall till 8. Sedan drar vi till Ullared. Hoppas jag hittar toaletter på vägen för det kör på ganska rejällt. Och min handlelista är ganska rejäll den med. Jag ska shoppa massor till mig själv och till William. Sedan vad gubben ska shoppa är hans buisness. Kanske kan överväga att vara smakråd iallafall..

Ska iväg till svärisarna när J kommer hem..

Tro det eller ej..

Igår när jag hämtade William på dagis var han attans glad, hade vilat i två timmar.. och ätit två portioner ärtsoppa!!
För det första är det ju soppa som han aldrig äter annars, och för det andra så åt han.. på riktigt. Jag blev överlycklig!!


Ett skepp kommer lastat..

..med en sjukling.
Än är jag inte frisk.
Åkte på bihålsinflamation. Har tydligen gått med det i tre veckor. Men när jag inte stod ut med huvudvärken längre blev det akuten. Och jag mitt nöt tänker ju alltid en massa knasiga tankar.. Tänk om det är något allvarligt??
Tur för mig att det inte var det.. lite kåvepenin, nässpray och slemlösande skulle ju göra susen. Eller hur??
Eller var det fel? Nä istället satte magen igång, det var "ränneskit", kräk och diverse.. inte fasiken får jag stå i köket på mitt nya jobb och laga mat då. Hur mycket jag än gärna vill=(
Är det då vanlig maginfluensa eller är det biverkningar av pencilinkuren?? Ja, vad vet jag!!

På söndag ska jag iallafall vara frisk för då ska jag till Ullared och shoppa loss. Inte dock för mina pengar eftersom jag har en snorrik karl så använder jag hans pengar istället.
För det heter väl(ur kvinnans mun;) -Allt ditt är mitt, och allt mitt ger du fan i!!
Skämt o sido. Vi har gemensam ekonomi. Bara det att jag har en månads innestående, så min första efterlängtade lön trillar in på kontot den 25:e.
William ska få tillbringa dagen med C&S. Tusen tack för att ni ställer upp. Min kära moder kan ju inte ha honom för hon ska ju följa med.
Och att ta med mig William till Ullared skulle ju vara självmord.
Antingen skulle hn springa ut ur affären med saker som larmar när han går ut genom ingången, skrika som fan, riva stället eller bara vara jobbig.
Nä, Ullared borde vara barnförbjudet helt och hållet. Begriper mig inte på föräldrar som tar med sina barn dit. Och går där en hel jävla dag!!
Även om ungen i fråga är lugn och sitter fint i vagnen.. hur kul tror föräldern att ungen har.
Undantag: Nyfödda bebisar som ammas och endast sover. Ok!
Fast då finns ju risken för RS virus. Och William fick ju det för att hans mamma så gärna ville till Väla, eller när vi var och hälsade på mojjan och alla gamla på hemmet skulle glo ögonen ur sig eftersom han är så bedårande söt!!

Nå väl. Jag bjuder på lite bilder!!



What the fuck..? En bild gick iallafall in. Kanske fler ikväll. Jag hade ju massor av bilder att lägga in!!

Saknaden av en människa..

Tänk dig att ni är av samma kött och blod, du älskar denna personen av hela ditt hjärta, tänker på denna människa ofta, titt som tätt.
Men, ni har ingen kontakt och ni har inte haft det på många år.
Denna människa har sårat dig något så innerligt. Slutat höra av sig av någon anledning.
Men älskar dig tillbaka.
Tänk dig att leva i ovisshet om hur det är med denna människa. Hur h*n mår, hur h*n ser ut, lever  h*n?
Tanken slår mig ofta. Jag vill veta.
Den jag skriver om är min pappa. Min älskade pappa som jag inte haft kontakt med på många år. Som aldrig träffat sina barnbarn. Min sons morfar..
Idag tog jag steget och letade upp adressen och telefonnummret där han bor.
Jag fick prata med honom. Han sa att han har det bra. Men jag vet att han inte alls har det bra. Han lever i en lögn. Han är olycklig, han behöver hjälp!
Jag grät och frågade, han svarade att jag inte behövde vara ledsen, han hade det visst bra sa han. Knapert, men bra. Jag vill ju att han ska ha det bra.
Innan vi la på luren sa han..
-Du ska veta att jag älskar dig stumpan!

Han frågade hur min syster sofi skulle reagera om han ringde till henne. Skulle hon trilla av stolen?
Jag svarade..
-Ja, det skulle hon verkligen göra!!

Det var iallafall underbart att höra min pappas röst!


Fredagmys och bus.

Som vanligt på fredagar köper vi hämtmat och myser. Hela familjen..

William in action.




Imorgon ska jag och William till mamma och sova där. Syrran ska till frisören imorgon och jag och William ska passa Elvira och Wilma den stunden. Shit may gad!!! Tre härliga huliganer som tillsammans är som klacken till AIK..

Godnatt..

Tiden är inne.

På tisdag ska jag börja träna... Tantjympa på friskis. Me like..
Inte fö att gå ner i vikt utan för att bli starkare i kroppen och få upp mitt förbannade flås..

Ack, ack, ack..

Mitt huvud innehåller mest snor för tillfället och väger bly, det dunkar och jag ser blixtrar.
Men tappra jag har trots det jobbat min sjätte dag i dag. Så imorgon ska jag vara ledig för att min chef tyckte att jag ska vila upp mig.
Sedan jobbar jag tre, ledig två och därefter kommer det rulla på. Jag ska nämligen gå på ett vikariat tills den siste, samtidigt som jag ska lära mig "chefsrollen" i köket som jag ska hoppa på den förste och stanna på obestämd tid.
För min del...RUTINER!!! Me Like Alot!!
7.45-15.00 varje dag. Snacka om bra tid för William på dagis.

För en tid sedan köpte vi en ny häll på fyndet på IKEA. Idag kokade jag potatis på den för första gången någonsin.. och gissa vad som hände? Den typ exploderade.. Hela hällen sprack. Det sägs att man inte kan byta/reklamera saker på fyndet. Men hallå.. 4000 spänn i sjön? Om inte.. då får man reklamera det hos Whirpool som tillverkar den ju.. Eller? Hjälp mig!?

Eftersom jag är Madatant så ska kvällen spenderas med matakuten. Inte fan har de skolor jag varit på haft så kass mat som det verkar ha på de skolor de har filmat på.. QUE??

Uppgraderad!!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Kanske egentligen låter skittöntigt i andras öron, me i mina låter det skitbra!!
Igår var jag och vikarierade på ett ställe där i princip alla ordinarie var hemma p.g.a sjukdom. Vilket innebar att jag egentligen fick rätt myckt ansvar tillsammans med den andra kokerskan.. Kanske lite svårt när man inte hittar något, men vi lckades göra stans godaste fisksoppa och fick massor av beröm för den. Både av pensionärer, personal och chefer(ja, okej cheferna är personal de med).. men allafall. Idag ringde Högsta Hönset upp mig på jobb och överröste mig med beröm och allt möjligt!! Och jag blev så glad. Blev även erbjuden en husmors tjänts. Förstår ni hur många som jobbar inom mat i kommunen som vill åt en sådan tjänst?? Kanske det är så att jag gör ett väldigt bra jobb ifrån mig och att de tar mig på allvar och att de tittar i mina papper??
Det innebär ju mer i lön och bättre arbetstider, givetvis bara vardagar.. Härligt. Eventuellt en uppehållstjänst med. Men än är inget spikat och givetvis kan det ändras. Jag deppar ju inte om det inte går igenom..

Ja,ja.. nu ska jag sova för jag ska jobba imorgon och förhoppningsvis är denna envisa förkyldningen över..


Idag är ju livet lite lättare..

Faktiskt så har jag en rätt ok dag. Gick bra att jobba även om klockan väckte mig 04.45 imorse..*suck*
Och det kommer den göra imorgon.
J har fått nytt jobb så det blir rutindagar för william på dagis. Bra tycker jag. Bara mina arbetstider som inte ser likadana ut från dag till dag.

Jag tycker det är så underbart att hämta william på dagis när han kastar det han har i handen och springer mot min famn, pussar mig och säger hejdå och vinkar till personalen. Allt detta innan jag ens hunnit säga hej til dem.
Det är så himla kul med honom nu. Han lär sig massor, förvånar en, fixar och donar.
Mammas lilla hjärta.

Idag, eller snart kommer det en mupp som ska kolla på vår mega bauta dyra volvo. Hoppas han köper den. Då blir jag jävligt lycklig ska jag tala om!!!
Det innebär mer pengar i månaden.. (eller mer pengar på klädkontot för min del).
Jag kan inte påstå att jag har något speciellt intressant att berätta om idag.. för det har jag inte.
Kanske ikväll eller nåt!!
Eller Jo. Igår fick vi en sprillans nya mini videokamera.. Sug på den då. Har man inte själv råd, ja då får någon annan ha råd till en. Tack mamma och lasse!!!

By the way så åkte min mamma till Turkiet idag och jag är duktigt avis!!

RSS 2.0