I Said Brrr, It´s cold inside..

Jag Älskar
*
Lilla Familjen knas i Röglan
(För er som inte vet..Här hemma är det Röglan. Det vill säga, Min familj)
*
Fredagsmys
*Väla
*Choklad
*En tom tvättkorg
*När nära och kära får vara friska
*Williams underbara skratt
*När räkningarna inte alls är höga. Eller inga räkningar alls.
*När allt går vägen
*Mat, men vem gör inte det?
*Snö
*Värme



Åhh Listan kan göras lång. Jätte lång!
Imorgon är det fredag. Det innebär som hos så många andra.. Fredagsmys. Taccokväll.
Aj Lajk!!!

Nu.. Tömma Tudorna. Fixa iordning mig själv..


BildBomb!!!

 William -07       Vincent -10

Säg mig.. Är syskonen Dewens lika eller???











Adios Amigos.

By The Way.. Leave my pictures alone. Fråga mig först!!!!


Det skär i mitt mammahjärta!

William är för tillfället inne i en väldigt jobbig period. Han är tuff mot allt och alla, slåss och beter sig väldigt illa. Och jag avskyr att behöva höja rösten på ett sätt som jag inte ska behöva göra.
Jag ser på honom att han känner ånger, och han vet att han gjort fel. Men ändå gör han om det igen och igen och igen.. Det finns liksom ingen hejd på honom.
Jag får vid de tillfällena dåligt samvete och funderar om han är understimulerad. Visst kan det vara så ibland, men som min syster sa att även barn ska ha tråkigt. Och det håller jag med om.
Hoppas det vänder med vädret..

Jag gillar ju snö och hela den biten. Men med näst intill 1 meter snö i trädgården/skogen är det inte lätt att ta sig fram med barnvagn.. Så nu vill vi ha vår så vi kan rasta oss ute i skogen/trädgården/nere vid sjön. Och jag är inte glad att ta ut Vincent nu..
Fast å andra sidan är det i regel William som styr lekarna här hemma.. Vi leker med lera, vi bakar, vi badar, vi leker med bilar, vi bygger duplo, vi ser en film, vi pysslar, vi ritar, vi lägger pussel..
Och sedan lillebror kom till världen så har han blivit mer självständig.. och han leker mycket själv.

Älskade lilla William..


Sjukstuga..

Det har vi hemma just nu. Eller jag och William är friska. Men J är sjuk(?). Har aldrig förr hört en man klaga och påpeka sin "sjukdom" så mycket som han gör.. Jag vet att han är sjuk. Det behövs bara inte upprepas verbalt.

Vincent är förkyld. Eller snorig. Så det är koksalt och snorsug hela natten lång..

William är på dagis. Vincent sover. J ska till läkaren. Och när William sover middag med J drar jag och Vincent till Väla. Åhhh där har jag inte varit på hundra år. Stackars mig!!!
Vi ska handla en present till godingen Leopold. Och hoppas få hälsa på snarast!!

Igår slocknade William 18.15. Han kunde inte äta sin middag så trött han var. Vi fick bada honom för att han inte skulle somna 17.00.. Han sov hela natten och vaknade 05.50. Fast klockan skulle ändå ringa 06.00.

Tjing.


Äntligen..

Grattis till M & A som äntligen fick sin guldklimp idag..

Fredagsmys på hög nivå här hemma. Och jag är sliten som vanligt..


Ett barn säljes på blocket!

En snygg underbar liten William säljes för högserbjudande på blocket!!
A ja.. Skojade. I vilket fall som helst så vart jag arg och frustrerad på honom imorse. Vi hade diskuterat i sängen innan vi steg upp om att vi skulle ha en bra dag utan bråk och sura miner. Men vad händer?? Jo.. 15 minuter senare när vi ska bege oss till dagis så får jag en lavett bara sådär.. Ner med ungen. Höjer rösten. Varnar. Hämtar Bobby Caren. Öppnar ytterdörren. Kastar ut den i snön. Gråter. Drar mitt hår. Förklarar att för varje gång han slåss så försvinner en leksak för honom. Tror ni han kommer förstå?

Visst.. han få dela uppmärksamheten med lillebror nu. Men man får inte bete sig hur som helst. Han ska lyssna. Jag önskar att inte lillebror var så beroende av mjölkstationerna.. så jag hade lite mer tid för william. Men jag försöker verkligen leka.fia.dona.underhålla.

Så idag är ingen toppendag precis. För det blev inte bättre av att lämna en ledsen W på dagis heller..
Hoppas han är glad när jag hämtar honom. Har lovat honom att vi ska ut i snön och leka idag..


RSS 2.0