Pengar är inte allt..

Den som säger det måste nog vakna upp ur sin dröm.

Lagom till bebis nr 2 anlände till vår familj så bytade Jimmy arbete. Han gick från "däckbytare" på Däckia(fast tjänst/heltid) till solfilmsmontör på ett nyöppnat företag.
(de sökte upp honom)Allt var så lovande. Bra lön. Firmabil. Utgick hemifrån. Bestämma arbetstiderna själv. Det där med firmabilen var perfekt vilket innebar att Jimmy kunde lämna William på dagis innan jobb och jag skulle hämta honom.
Kunde Inte bli bättre.

Men,men,men...
När det var dags för första löningen dök där inte upp någon lön på lönekontot. Jimmy och hans kollega ifrågasatte detta och svinchefen förklarade att det blivit fel med papper och sånt. Och att det skulle ta två veckor. Acceptabelt tyckte Jimmy och kollegan.
Och som plåster på såret skulle de även få 10 000:- extra.
Men när utsatt datum för utbetlning kom så dök där inte upp några pengar då heller..
Och idag. Nästan 2 månader efter första löningen har vi inte sett röken av några pengar. Och såhär har det varit hela tiden. En jävla massa ursäkter.
Jimmy står arbetslös och vi hankar oss fram på lånade pengar just nu. Visst. Det löser sig i slutänden. För till månadsskiftet börjar Jimmy jobba igen. På Däckia i en annan kommun. men denna gången som säljare/montör.
Livet är ganska surt just nu. Och det här med att pengar inte är allt. Jo det är det.
För när barnen blir sjuka behöver de medecin. Och givetvis behöver vi betala räkningarna.. Så denna månaden har vi "sollat" bort de minre viktiga räkningarna..
Och nästa månad lär bli värre. För på nya jobbet är det 1 månads innestående lön.
Surt.. Och med min föräldrapeng kan vi ju åka tur och retur till åstorp. Typ.

Så om någon vid namn A.G från Osby/hässleholm någon gång vill anställa er eller starta ett projekt eller ännu bättre. Bli vän med dig. NEJ. Han blåser dig och struntar i hur det går för dig. För han har så mycket skulder redan att hn inte bryr sig.

Så idag ska jag panta flaskor. Köpa en triss och bli miljonär..

Och för er som skrattar lite nu och tänker att så illa kan det väl ändå inte vara. Så Jo så jävla illa är det!!!!

A.G..Tack så jävla mycket för magkatarren. tack som fan!!!! Men nu tänker jag inte spilla fler tårar på ett svin som dig! Men just nu ska du veta att du lever!!!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Fyfan va jobbigt!! Pengar ÄR viktigt, de som säger att det inte är det har förmodligen så det räcker o blir över,..vilken jävla idiot till"chef"!

Fyyy...styrkekramar

2010-04-10 @ 08:55:03
URL: http://www.hemmahoshelena.bloggsida.se
Postat av: crazylegz- girly nerd since 1982

Vilket jävla svin! Jag blir så förbannad! Du gör helt rätt att hänga ut honom i bloggen och jag hoppas att han en vacker dag får betala flr vad han gjort.



Stor kram till dig!

2010-04-10 @ 10:40:31
URL: http://crazylegz.blogg.se/
Postat av: Marlene [mamma till ned]

KRAM

2010-04-14 @ 19:43:53
URL: http://marlees.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0