Utkast: En dag ...

Givetvis ska det jäsas på stranden under sommaren. Var annars??

En dag på strande med mamma..

Kusin V kom på besök och vi var på stranden och badade.. och vi var i hembyggdsparken. Och gissa vem som trivs där allra mest.. Jo givetvis är det William.






Äter nypotatis med korv och gräddfil. Det går framåt med att äta samma mat som oss. Och det glädjer mig. Men för det mesta ligger det på golvet, under stolen, under bordet, och ibland ända borta vid soffan.



Underbara älskling. Vart tar tiden vägen.. för snart 1 år sedan kunde du knappt öppna ögonen, nu kan du knappt stänga dom,.. du kan ju missa något. Hi,hi.. Vad gjorde jag innan du kom till världen??
Festade tokmycket, tillbringade allt för många timmar i en bar någonstans, hånglade runt med både kända och okända läppar, gjorde en walk of shame en gång för mycket, shoppade minst lika mycket som nu, levde jävel mest hela tiden, jobbade verkligen tokmycket..



Mormors och "moffes" gräsmatta var inte bara brun och ful, den var verkligen "hårig" med(?) William lste det i ett nafts, men, men.. det blev en del kiv om denna gräsklippare. Kusin Elvira ville ju också ha den.




På badet tillsammans med syrran och kussarna. Jo visst, vi har gått på babysim, men aldrig trodde jag att william skulle vara så tokig i vattnet. Han dök ner i basängen, kastade sig, hoppade från kanten.. ja han var vekligen "shiddy may gaddy".. typ. Där tillbringade vi en hel dag med massor av fika och med massor av bad. Underbart.



Så.. summan av det hela. Jag ska bli en bättre bloggare!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0